Predavanja umesto kafe

U Subotici osnovan prvi klub žena koje žele uporan rad na sebi

sds

Činjenica da je svaka žena posebna i u nečemu najbolja bila je dovoljan povod da se u Subotici osnuje prvi Klub žena, koji je za kratko vreme okupio veliki broj dama svih generacija.

One pak ne žele da menjaju svet, budu AFŽ, ili neki feministički pokret, već da rade na sebi, da kroz razmenu iskustava steknu nova znanja i ideje. Umesto kafenisanja i gubljenja vremena, tridesetak žena odlučilo je da posluša zanimljiva predavanja.

– U prijatnoj atmosferi slušamo predavanja na teme koje čine naš svakodnevni život – od porodice i porodičnih odnosa, vaspitavanja tinejdžera, nošenja sa njihovim pubertetom i periodom adolescencije, partnerskih odnosa, zdravlja i zdravog načina ishrane, do pokretanja privatnog biznisa – objašnjava Jasmina Mrdalj, lajf kouč i inicijatorka osnovanja Kluba žena.

– Mnoge žene žele da učine nešto za sebe, ali često ne znaju kako ili pak nemaju hrabrosti da se osmele i učine prvi korak. Zato na našim susretim o temama govore žene kompetentne u toj oblasti, koje našim članicama daju savet i nesebičnu podršku.

salon

Već prva predavanja bila su izuzetno posećena, a naročito veliko interesovanje izazvalo je predavanje “Zdrava žena”, koje je održala Tatjana Popović, prvi serifikovani helt kouč i autorka knjige “5 dana detoks program”. Deleći sa sugrađankama svoje teško iskustvo i borbu sa karcinomom bubrega, Tatjana je na svom primeru davala smernice za zdravu ishranu.

Najveći grad na severu Bačke ima veliki broj najrazličitijih udruženja, ali ovo je prvo koje okuplja pripadnice lepšeg pola.

SALON UNUTRAŠNjE LEPOTE

JASMINA Mrdalj je i vlasnica jedinstvenog Salona unutrašnje lepote i spoznaje, koji umesto pedikira i manikira, svojim posetiocima nudi “ulepšavanje iznutra”, uz pomoć brojnih radionica i konsultacija.

 

Večernje novostiKOMENTARI

 1. O moj Bože kaže:

  Kao što rekoh… O moj Bože!

 2. O maj gad kaže:

  Lajf kouč i helt kouč! Hahaha! Ko li im i gde izda te certifikate?!

 3. ivana kaže:

  Kada se ide tamo da li treba poneti peškir?

 4. đirardeli kaže:

  kako ja vidim,kad cenjeni koučovi dunu to vino biće tamo i veselo!!!!!

 5. Šime kaže:

  Moja nana je uvik govorila: “triba ovake istirati na njivu da kopaje kuruze jedno par dana, pa njim nieće više pasti ovake gluposti na pamit”.
  Lajf kouč, haaaa?
  Manikir, haaa, posle vađenja krumpira?
  Dao bi ja vama i pedikir i masažu i zdravo zdrav život.

 6. kaja kaže:

  Hahahahahah pa vi ne odustajete od ove…. Ni posle brojnih negativnih poruka prošli put, kada ste uklonili članak…. Nemojte nas zamajavati više ovakvim kvazi lajf pi…. mater…izmišljenim zanimanjima, dokonima ljudima koji ne znaju od para šta će sa sobom….

 7. Nebojsa kaže:

  Više bih ja voleo kad bi njem suprug odrzao predavanje. Od njega bih ja voleo da naucim kako se zivi i radi. Tu bi bilo sta da se nauci!

OSTAVITE KOMENTAR

5 + 3 =