Predsednik Spartaka prihvata mesto u IO FSS

Predsednik fudbalskog kluba Spartak Dragan Simović rekao je danas da je iznenađen imenovanjem u Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije, ali će prihvatiti funkciju ako je imenovanje u skladu sa inicijativom za promene u Savezu.

 

Dragan Simovic

"Potpuno me je iznenadila vest da sam imenovan za člana IO FSS jer se niko nije sa mnom konsultovao da li želim da prihvatim to mesto i koja bi bila moja zaduženja i obaveze. Što bi naš narod rekao: Pravio se račun bez krčmara", naveo je Simović u saopštenju.

 

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog savez Srbije je 4. aprila imenovao Simovića, Dragana Pantelića i Savu Miloševića u Izvršni odbor, a razrešio je funkcija Dragoljuba Vukadinovića i Branimira Babarogića.

 

Simović je naveo da bi u Savez trebalo da dođu novi ljudi, s novim idejama, koji žele da urade nešto u domaćem fudbalu.

 

"Takvu rekonstrukciju podržavam i u takvim organima želim da radim. Ne zanima me da budem član IO FSS samo zbog funkcije i ne želim da bilo ko pomisli da ću prihvatiti to mesto samo da bih poslušno dizao ruku i išao na putovanja s reprezentacijom", rekao je on.

 

"Ali, ukoliko je ovo imenovanje u skladu sa inicijativom za promene i rekonstrukciju Saveza koje su na Skupštini u Staroj Pazovi 18. marta inicirali delegati Crvene Zvezde, OFK Beograda i Spartaka; i ako je to deo paketa promena koje treba da se dese, onda ću rado prihvatiti ovu ulogu", naveo je Simović.

 

RTVKOMENTARI

  1. dr,no kaže:

    Da možda nije pao u nesvest od iznenađenja ,pa su ga odneli kod kardiologa ?

  2. Usputachni kaže:

    Novi ljudi sa novim idejama nisu potrebni dok je Tole na celu FSS. Trebaju mu klimaci glava i istomisljenici. Verovatno je nasao sta je trazio. wink

  3. Miki kaže:

    Kao iznenadjen …hahahha ali se lazemo,….Samo im je on falio…on dolazi ako kec na desetku….savrsen da ukopa o ovo malo naseg fudbala…..BRAVO

OSTAVITE KOMENTAR