Predstavljen „Plan za Suboticu” u tri tačke

Koalicija „Subotica protiv nasilja – Biram Suboticu – Nela Tonković“ pred Subotičanima će se na izborima 2. juna naći pod rednim brojem četiri. Na konferenciji za medije predstavljen je „Plan za Suboticu“, koji se sastoji iz tri tačke: planski i urbanistički razvoj, dostojanstven život svih građana, te grad održive budućnosti, nove energije i pametnih rešenja. Plan između ostalog predviđa i razvoj vodovodne i kanalizacione mreže, besplatne udžbenike, te uvođenje efikasnog sistema upravljanja vodom i otpadom.

„Važno nam je kada se dotičemo našeg plana, da razumemo kakav grad može iz njega da proizađe. Grad koji proizilazi iz ovog plana je odgovoran grad, grad koji ima daleko bolju i efikasniju gradsku upravu, grad koji nagrađuje znanje i odgovornost, a kažnjava korupciju. Grad koji pravedno i pravilno raspoređuje ono što su budžetska sredstva. Grad koji korača zajedno sa svojim građanima i svakim korakom zakoračuje u bolju budućnost. U tom pogledu, nastavićemo dalje da razmatramo naš plan sa građanima“ – istakla je je Nela Tonković, nositeljka liste.

TV SuboticaKOMENTARI

 1. zorica kaže:

  Jak plan bas….Dajte konkretno da cujemo….Ovako plan u 3 tacke ,,,Niceg

 2. Luka kaže:

  Kakav ti je plan, da se dočapaš neke fotelje, dobre plate, da živiš na našoj grabači, kao i ostali lezilebovići koji bi bez dana radnog staža da vode grad

 3. Katarina kaže:

  A da ne pravite plan možda na konto plana DG i želja Modesta!?!? Dosta smo vas gledali i slušali dok ste grad razarali, a sad plan u tri tačke, mršav ko mršava pereca, nema od toga ništa!

 4. Milica kaže:

  Lako je pričati o urbanističkom planu i razvoju grada kad vam je sadašnja gradska vlast većinu stvari popravila,izgradila i osmislila u vidu budućih projekata. Vi na listi Srbija protiv nasilja biste da prepisujete. E ne može. Imate totalno neinventivan plan i bolje da ostavite ljude koji rade da nastave sa svojim poslom.

 5. Nikola kaže:

  Nela, nije dobro, ovo su standardne floskule koje koriste svi politicari zadnjih 40godina, molim te daj nesto konkretno. I da pisi jezikom koji razume narod ako od naroda ocekujes podrsku

 6. Jovan kaže:

  Da li vam nije dosta što ste pre deceniju i nešto bili na vlasti, pa se toliko nakrali da ste počeli da gradite zgradurine po gradu! Pa izgleda ste se istrošili pa da se okrene još koji put…

 7. Bog je ljut kaže:

  Ohoo ovaj bot je baš vredan danas.
  Ostavio čak 6 komentara pod drugim imenom .
  Ti si druže zaslužio parizer premium ala president cut.

 8. Vanessa kaže:

  Ovaj „kostur“ u tri tacke sto sto nudite jako je klimav i klepecu mu se kosti….uistinu samo prazna prica. Nicega konkretno. Nikada necete dorasti i dozreti do ovog nivoa sto sada imamo a ne da ih „premasite“.

 9. Lea kaže:

  Od ove nenasilne DG Company liste se bedan i istrošen plan i očekivao.

 10. Pufi kaže:

  Najlakse je biti populista i obecavati brda i doline! Elem, sto ne pokrise celu Suboticu kanalizacijom i vodovodnom mrezom ovi njeni sto su sa njom u koaliciji, a koji su 14 godina bili na vlasti ?
  Elem, kada nije reizabrana za direktorku Savremene galerije, nije ostala u svom gradu, u Subotici, vec se brzo uhlebila na novom direktorskom mestu u Zelenovicevom Sapcu. Toliko o njenoj brizi o Suboticanima.

 11. Tramp kaže:

  Bilo bi lepo a i normalno da svaki kandidat predstavi prvo , sebe. JA SAM TAJ I TAJ (TA I TA ), radim u tom i tom preduzeću, radila sam unazad deset g. tu i tu .Trenutno sam u…, do sada sam bila u tim i tim strankama na toj i toj funkciji. itd itd itd.Mislim da bi narod prvo trebao da sazna ko je ko, a ne ej ja vas volim ,ja sam bolja, imam viziju isl. I TAJ elaborat što ga je. iznela ,potpuno je nerazumljiv i manjkav.Gde je tu način na koji misli da uradi to što govori.?Kako misli da se suprotstavi interesima nosilaca kapitala ,koji stoje iza većine političara.?.Mnogo toga tu fali, mnogo.

 12. facebook kaže:

  Samim tim što ste napisali ovaj kvazi plan, već ste više uradili za Suboricu nego bakić-vučić-pastor familija. Ali to ne znači da biste bili bolji od njih što ie zaista velika reč jer oni su najgori što je Suboticu pogodilo u zadnjih 35 godina!

 13. Ris kaže:

  Vratimo mlade u grad. Kada završe fakultete da ne ostaju u Novom Sadu i Beogradu. Izgradimo još jedan fakultet, redovan npr.poljoprivredni, fabrike od njive do trpeze, završimo konačno pozorište, bazen. Zašto nam se zatvara Grunf i Mladost? Gradski saobraćaj da opravda pridev gradski. Povećajmo pokrivenost grada autobusima. Vratimo živost gradjanina većim platama, penzijama. Da ne hodaju ulicama kao zombiji.Smanjite jaz izmedju najveće i najmanje zarade. Pređite sa reči na dela!

 14. laki kaže:

  @Katarina

  Oni za koje tvrdiš da su razarali grad su ga GRADILI i oplemenjivali. Od njih je jedino nekadašnji gradonačelnik Đerđ Sorad mogao da se pohvali da je uradio više za Suboticu i njene građane.

  Oni koji su grad razorili i nastavljaju sa istim trendom bi mogli na ovim izborima da se zovu „Aleksandar Vučić – za usr… i razvaljenu Suboticu“

 15. Zoran Kesic kaže:

  Kakvi god da ste bicete uspesniji od aktuelne lokalne vlasti jer se nikada ovako malo nije uradilo za 4 godine kao sada. Sta je sve obecano u govoru gradonacelnika na pocetku mandata a nista nije uradjeno. Rekonstrukcija bolnice nista, novi stadion nista,novo klizaliste nista, novi investitori nista,nova sportska hala nista. Otvorili ste polovinu akva parka i sada cete trecinu pozorista zbog izbora a u podrumu ima metar vode. Afera koliko hoces.Starter iz Su transa, privatizacija apoteka, nove kamere afera, gradnja kuhinje u Nasoj Radosti ogromna pljacka i zato da ponovim, kakvi god da ste bicete sigurno bolji.

 16. X-MEN kaže:

  Luka*

  Neko mora da vodi grad, da neće neki munkaš, da nećeš ti možda ili pošto znaš da ne možeš, krivo ti…idi bicikom na posao i ćuti.

 17. vvvvvvvvvvvvvvvvvvvv kaže:

  Uz pozdrav SUBOTICA SUTRA 1-Pozdrav za vas koji ne prelazite cenzus

 18. Tokio kaže:

  @X-MEN Nisi ti kriv sto si ogranicen i sto ne znas sta je zivot, mada postoje vecernje skole za takve kao sto si ti?
  Ima dobrih frizera u gradu, mozda nekoga preporuciti Neli, mali Luka da obrise nos i pocne nesto raditi, Obradovicu pa dokle ces biti na gradskoj s.si a vecito pokusavati sebe izgraditi kao nekog ko zna sve o zivotu, gradu? Tu su i ostale DS vedete, Boze nas sacuvaj!

 19. Mecca kaže:

  Plan vam je nikakav, kadrovi su vam očajni, nasleđe vam je kompromitujuće, ali ste za SNS akademija nauka.

 20. stormwatch kaže:

  Ajte vi skupino parizer glodaca i vaucer glasaca, recite mi u cemu se sastoji plan vase nazadnjacke partije na lokalnim izborima? Dajte konacno da vidimo taj vas plan. Bice veselo kad Kinezi obracunaju ovo sto rade na infrastrukturi zemlje.

 21. Nidžo kaže:

  Hoće Bane Maksimović, koji ne zna gde je šupalj, da nas vodi. Bože nas sačuvaj. U stranci mu sve rođak do rođaka čak njih četvoro.

 22. Branko kaže:

  @Stormwatch,kenjaj tamo gde plaćaš porez. Mani se nas i Srbije. Ne fališ nam ni ti,a ni tvoja palamudija.

 23. stormwatch kaže:

  @Branko

  Ne citaj moje poruke dok jedes parizera….vidis da te parizer cini nervoznim….botovi poshandrcali od parizera…..LOOOOOOOOL!!!!

 24. X-MEN kaže:

  Tokio+
  Život se ne uči , život se živi.

OSTAVITE KOMENTAR

58 + = 59

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 15 ?
Please leave these two fields as-is: