Predstavljen vodič za investitore iz Mađarske

Privrednici iz Mađarske, zainteresovani za investiranje u Srbiji, od sada će na jednom mestu moći da steknu sve potrebne informacija o uslovima za investiranje u našoj zemlji.

Panorama-Subotica-9

Mađarsko-srpska trgovinska i industrijska komora izradila je i predstavila "Priručnik za preduzetnike koji se pripremaju za dolazak u Srbiju" koji sadrži sve potrebne informacije vezane za uslove poslovanja u Srbiji i pronalaženje potencijalnih partnera.

 

Publikacija će, osim navedenog, služiti za otklanjanje svih, kako je ocenjeno, "krivih informacija" o poslovanju u Srbiji. Prema iskustvima ove komore, kako je rečeno na predstavljanju ove publikacije, od 100 zainteresovanih preduzeća, njih 7-8 odsto i realizuje posao.

 

Podršku ovom vodiču pružio je i ambasador Mađarske u Srbiji Oskar Nikovic, a zainteresovanima su dostupni i uspešni primeri mađarskih investicija u Srbiji. Podršku realizaciji ove publikacije pruža i poslovna mreža "Karpatska regija".

 

Mađarsko-srpska trgovinska i industrijska komora postoji već pet godina i pomaže u povezivanju mađarskih i srpskih privrednika. Raspolažu sa oko 300.000 kontakata među mađarskim privrednicima koji su dostupni domaćim prevrednicima.

 

RTVKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR