Pregazio dečaka pa pobegao

Daniel Kiš (15) iz Martonoša kod Kanjiže nastradao je u nedelju ujutru, pošto ga je automobilom pregazio nepoznati vozač, koji je zatim pobegao s mesta nesreće.

Kako nezvanično saznajemo, dečaku je točak prešao preko glave i smrskao je.

Ova teška saobraćajna nesreća dogodila se na „dudovom putu“ između Kanjiže i Martonoša. Dečakovo unakaženo telo prvi je video taksista Saša Brankov iz Martonoša:
– Vozim taksi osamnaest godina i za to vreme nisam video strašniji prizor od ovog – rekao je vidno uzrujani Brankov.KOMENTARI

 1. boki kaže:

  počeo sam da pišem pa sam stao,ne smem da napišem šta mu sve želim

 2. Gost kaže:

  No comment

 3. djomla kaže:

  Primedba za komentar na mestu. Isti je obrisan.

 4. nsabi kaže:

  Da li se znaju okolnosti u vezi nesreće? Kad se desilo? Gde se tačno desilo? Kako se uopšte desilo? Ako se nesrećni dečak kretao pored kolovoza onda ga je mogao udariti ili pijani ili nadrogirani vozač. Taj put je dovoljno širok da se zaobiđe pešak čak i ako se kreće sredinom kolovozne trake. Ostaje na policiji da ovo REŠI, ovo velikim slovima pošto ubicu Milice Barašanin još nisu pronašli kao što još nisu rešili i gomilu slučajeva što težih, što lakših.
  A sad će još i da štrajkuju!
  Saučešće roditeljima!

 5. liki kaže:

  Niste morali da brisete. Sve danasnje novine su objavile tu vest ali ok…

 6. djomla kaže:

  Samo sledeći put ostavite link izvora informacije da ne bude da vi licno optužujete nekoga za ubistvo. Niste heli, ali je tako ispalo. Evo i vesti iz Dnevnika:

  Intenzivnim radom policijskih službenika u Kanjiži, pronađen je i zadržan Aleksandar B. (1976) iz Martonoša, zbog osnova sumnje da je u nedelju 4. juna, oko 2 sata posle ponoći, na lokalnom putu Kanjiža-Martonoš učestvovao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je život izgubio petnaestogodišnji dečak Danijel Kiš iz Martonoša, saopšteno je juče iz Policijske uprave u Kikindi. Aleksandar B. će sa krivičnom prijavom biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici, zbog osnova sumnje da je iz nehata počinio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

  Mada se u saopštenju to ne precizira, u PU Kikinda nam je potvrđeno da je osumnjičeni za nesreću taksista iz Martonoša, koji je u nedelju u 2.05 časova pozvao i obavestio policiju da je pronašao beživotno telo dečaka. Iz svedočenja meštana Martonoša, novinari su obavešteni da je taksista navodno prvi pronašao nastradalog dečaka, pa je Aleksandar B. i novinarima potvrdio takvu tvrdnju, ali uz objašnjenje da je još u šoku od prizora koji je zatekao, te da je dao izjavu policiji i nije želeo da daje izjave novinarima. U kratkom neobaveznom razgovoru, sa grupom novinara je rekao da "tako nešto nije video za 18 godina koliko je vozač".

  Kao što smo već pisali, Danijel Kiš iz Martonoša nastradao je u saobraćajnoj nesreći, a policija je prema saznanjima koja je do tada imala saopštila da je dečaka pregazilo nepoznato vozilo. Prema nezvaničnim saznanjima iz policijskih izvora, tragovi koji su pronađeni na mestu nesreće i vozilu osumnjičenog taksiste upućeni su na veštačenje, a u prvi mah nije se želela isključiti i mogućnost da je dečak stradao i od drugog vozila. Zbog toga su u Martonošu među meštanima kružila razne priče, između ostalog da je nesrećni dečak možda stradao od traktora ili pokušaja da se ukrca na traktorsku prikolicu, jer se pešice kući vraćao lokalnim Dudovim putem iz pravca Kanjiže, gde je prethodno bio na moto-susretu.
  Prema nezvaničnim saznanjima iz policijskih izvora, osumnjičeni taksista je na saslušanju u policiji u prisustvu svog advokata i Tužioca, priznao da je vozilom kojim je upravljao izazvao nesreću u kojoj je nastradao dečak.

  Izvor: Dnevnik

OSTAVITE KOMENTAR

76 + = 81

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 3 + 9 ?
Please leave these two fields as-is: