Prekinut je dugi niz Spartakovih pobeda

Utakmica u ženskom fudbalu između Spartaka i gostujućeg LASK-Crvene zvezde završena je tesnim, ali sasvim dovoljnim rezultatom da gostujuća ekipa uknjiži pobedu i odnese 3 boda iz Subotice. Igračice Spartaka su u ovoj utakmici ispred sebe imale samo jedan cilj – pobedu! U slučaju pobede Spartak bi, praktično, već tada u rukama imao šampionsku titulu, a preostale utakmice bi predstavljale  puku  formalnost.

 

Od samog početka “golubice” su napadale na gol protivnica. Imale su nekoliko lepih akcija i prilika da povedu, ali su svi ti napadi bili nekako mlitavi i nedorečeni ili su bili sasečeni od solidne odbrane LASK-a, koji se fanatično branio svih 90 minuta. Kako je vreme odmicalo i kraj utakmice se približavao, bila je sve očiglednija nervoza u redovima Spartaka da bi na kraju “plave golubice” na terenu “izgorele” pod imperativom pobede.

 

Ovaj Spartakov poraz, prvi u 36 prvenstvenih utakmica, je bodovno približio čak četiri ekipe tako da će trka za šampionskom titulom biti neizvesna do kraja prvenstva.    

 

Spartak je počeo sa direktnim prenosom utakmica koje igra na domaćem terenu.

Prenos utakmica se vrši preko interneta (live streaming).

Nije potrebno instalirati dodatne programe.

Utakmice se gledaju preko sajta www.zfk-spartak.rsKOMENTARI

 1. lala kaže:

  devojke glavu gore, svima se desava slab dan. tesko je igrati protiv ekipe koja ima samo nameru da ne primi gol i za 90 min bukvalno 3 puta predje centar, bolje da ste izgubile nego igrale na taj nacin. ubedljivo ste najbolje i titula vam nece izmaci. jos jednom glave gore.

 2. wanted kaže:

  Tu sve pise samo ne i rezultat  😆

 3. lala kaže:

  0-1.

 4. adkersu kaže:

  I tako je prepotentnost odnela pobedu…. Devojke, sada morate shvatiti da postoji i konkurencija. Dešava se to u sportu kada slava udari u glavu, ali ovo je bila pouka. SAMO NAPRED, TITULA ĆE BITI VAŠA!

OSTAVITE KOMENTAR