Preko 450 veslača na Paliću

I ove godine, kao i predhodnih godina prvog vikenda jula u organizaciji Veslačkog kluba Palić održava se Otvoreno prvenstvo Vojvodine 2013, međunarodna veslačka regata.

 

Ove godine očekuje se dolazak oko 450 veslača iz pet zemalja kao i veslači iz 26 veslačkih klubova iz Srbije. Pored Srbije među 26 klubova koji će imati predstavnike na predstojećoj regati na jezeru Palić biće i takmičari iz Hrvatske, Mađarske, Bugarske i Slovenije. Sve u svemu dovoljan razlog da regata „Vojvodina Open“ još jednom opravda epitet jednog od najznačajnijih i najjačih veslačkih takmičenja u našoj zemlji ali i šire.

Na dvodnevnom takmičenju ogledaće se veslači i veslačice u svim uzrasnim kategorijama i to u svim veslačkim disciplinama.

 

– Sve ide po planu. Maksimalno smo se potrudili da u organizacionom smislu sve bude na najvišem mogućem nivou i da svi učesnici sa Palića odu zadovoljni. Očekujemo veliki broj takmičara. Čak 26 klubova će imati svoje predstavnike na „Vojvodina Openu 2013“, a posebno nam je drago da će učestvovati kompletna juniorska reprezentacija Srbije. Takođe, prvi put na Paliću biće održana trka i osoba sa invaliditetom – kazao je trener Veslačkog kluba Palić i jedan od organizatora ovog takmičenje Ferenc Burucki.

 

 

Pogledajte videoKOMENTARI

 1. marijana kaže:

  Svaka čast! Veliki pozdravi i sve čestitke organizatoru! 

 2. ridick kaže:

  bravo  za oranizaciju  , palic   je  promenio  lice , steta da   drugj  sportovi na vodi  nisu  popularni na palicu naprimer  jedrilicari ? kako ja  tamo pijem  kafu  i    vidim  da  tamo  ceo klub unisten i   pokraden   gde su  nadlezni ?

   

   jos jednom  bravo  za  veslace 🙂

   

OSTAVITE KOMENTAR