Prelazni rok: Terek pristupio Preokretu

Samostalni odbornik, ranije DS, od prošle godine član odborničke grupe (SPS – PUPS) Zoltan Terek, pristupio je Pokretu za Preokret i najavio da će u svom političkom delovanju u Skupštini Subotice od sada nastupati u ime tog pokreta i promovisati vrednosti za koje se Preokret zalaže, objavio je danas ovaj Pokret.

Ovo je drugi poslanik koji je u Subotici u poslednjih mesec dana pristupio Pokretu za preokret. Nedavno je Preokretu pristupio i odbornik Darko Antelj.

pokret-za-preokret_660x330

Terek, koji je bio samostalni poslanik u gradskoj skupštini u Subotici izjavio je, prilikom otvaranja prostorija Preokreta u Subotici, da je njegovi cilj da se bori za Suboticu u kojoj će biti otvarana nova radna mesta, iz koje mladi ljudi neće odlaziti u inostranstvo i koja će biti bezbedan grad.

Istakao je da je odlučio da pristupi Preokretu jer u tom preokretu prepoznaje snagu koja može da napravi pozitivnu promenu u gradu.

„Preokret je otvoren za sve vredne, sposobne i časne ljude koji smatraju da Subotica i Srbija mogu bolje i više“ rekao je tim povodom Janko Veselinović, predsednik Preokreta“.

Veselinović je najavio sastanak opozicionih pokreta, lokalnih organizacija i političkih stranaka u Subotici za 3.februar, sa ciljem stvaranja opozicionog bloka koji bi se mogao suprotstaviti i pobediti lošu aktuelnu gradsku vlast na narednim izborima, navedeno je u saopštenju Preokreta.

 

FoNetKOMENTARI

 1. Lajčo kaže:

  Pokret za PRELET

 2. Rastafarijanac kaže:

  Preokret, zaokret, Terek, Antelj, istina, obećanja, sve su to već strašno otrcani pojmovi. Pogotovu vas molim da ne smarate više sa indiviuama poput onog antelja. Taj je već odavno polazao da ne vredi ni „po’ lule duvana“, (da ne kažem „po’ pi*de ladne vode“).

 3. Terek kaže:

  Zaista je tužno kad je udarna vest jedan Terek. Običan preletač sa lošom ličnom higijenom :-)))))))))

 4. Moje ime kaže:

  Da ti se stomak preokrene kada ih vidiš, ne daj Bože i čuješ. A ono što znamo o ovim likovima nije pristojno javno govoriti.

OSTAVITE KOMENTAR

69 + = 79

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 3 + 6 ?
Please leave these two fields as-is: