Prelepi snovi imaju nadu

Dragi ljubitelji pozorišta i umetnosti!

30. marta u Pozorištu Deže Kostolanji gostuje PER ART iz Novog Sada od 19:30 sati sa predstavom "PRELEPI SNOVI IMAJU NADU". Centar za stvaralaštvo i slobodno vreme osoba sa ometenošću u mentalnom razvoju okuplja osobe sa ometenošću u mentalnom razvoju koje od 1999. godine kontinuirano rade u različitim umetničkim projektima.

U aktivnostima Centra učestvuju osobe sa ometenošću u mentalnom razvoju, njihove porodice, defektolozi/škinje*, profesionalni umetnici iz oblasti pozorišne, plesne i vizuelne umetnosti, predstavnici institucija kulture i studenti."Prelepi snovi imaju nadu" – predstava i ciklus radionica (2009)

Predstava "Prelepi snovi imaju nadu" zasnovana je na stihovima i kratkim pričama naše članice Natalije Vladisavljević. Njene priče i pesme su iskrene, maštovite, brze, ispresecanog ritma, pune skokova iz jedne situacije u drugu, iz jednog stanja u drugo.

Vođeni ovim kvalitetima, oblikovali smo plesne i koreografske celine, stvarajući čudesan svet u kojem se spajaju motivi, teme i likovi o kojima Natalija piše :snovi, oblaci, ljubav, zagrljaj, prijatelji, porodica, sreća, suze, snaga, nežnost, igra, Alisa, Pop, Matičar, Neveste, Mladoženje, Ptice, Komandant Džek, Hoze Hulian, Guliver, Zaljubljena Devojka…

rezervacija karata: 531-991, 555-255 ili jegy@kosztolanyi.org

Čekamo Vas!KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 18 = 25

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 5 + 13 ?
Please leave these two fields as-is: