Preminuo Dragan Miranović

Bivši igrač i trener subotičkog Spartaka Dragan Miranović preminuo je u ponedeljak u 56. godini u glavnom gradu Ekvadora, Kitu. Miranović je fudbalsku slavu stekao trenirajući ekvadorske i kolumbijske klubove i bio veoma poštovan u Južnoj Americi. Jedan od onih koji je potresen smrću Miranovića je i fudbaler Mančester Junajteda Antonio Valensija.

 

 

Ekvador je u šoku. Jedan od najboljih trenera koji je radio u toj zemlji, Dragan Miranović, preminuo je juče u 56. godini. Kako prenose tamošnji mediji, Miranović je doživeo infarkt. Uspeo je da dođe do lokalne apoteke gde je i preminuo.

Zaposleni u apoteci naveo je da su lekari 25 minuta pokušavali da vrate Miranovića u život, ali bez uspeha.

 

Dragan Miranović je rođen u Feketiću, a najveću fudbalsku slavu stekao je trenirajući ekvadorske i kolumbijske klubove. Poslednji klub u kojem je Miranović radio je Deportivo Kito. Pre dve godine, Miranović je bio na klupi subotičkog Spartaka.

 

Jedan od fudbalera koga je Mićanović trenirao je zvezda Mančester Junajteda Antonio Valensija koji je potresen smrću srpskog stručnjaka.

“Večeras sam veoma tužan kad sam čuo za Draganovu smrt. On je bio čovek koji mi je veoma pomogao u karijeri svojim savetima”, napisao je Valensija na svom Tviter profilu.

 

Smrt Dragana Miranovića jedna je od glavnih vesti u Ekvadoru i Kolumbiji, a svi su saglasni da je odlazak ovog stručnjaka “tužna stvar za fudbal”.

 

Decenija u SpartakuKOMENTARI

 1. Hale kaže:

  R.I.P. Nek mu je večna slava.

 2. Јелена Новаковић kaže:

  Нека му је вечна слава и хвала

 3. rolex1976 kaže:

  Baš me interesuje hoće li i naše veće medijske kuće objaviti ovu vest!?

 4. dasHHa kaže:

  Na zalost cesto nas prerano napuste ljudi koji vrede i koji imaju sta da ponude.Upravo Dragan je imao vise postovanja u belom svetu nego kod kuce.Velika steta sto nas je napustio. 🙁

 5. Northerner kaže:

  Večna ti slava Mirke majstore:(

 6. mo kaže:

  Komšija, doviđenja! 
  Žao mi vas je.

 7. adkersu kaže:

  Večna Ti slava Mirke.Porodici iskreno saučešće od “Pozorišne publike” sa zapada.

OSTAVITE KOMENTAR