Prepuni bazeni tokom vikenda

Spas od vrućina mnogi Subotičani pronašli su na bazenima u gradu, čiji kapaciteti su bili maksimalno popunjeni, prenosi RTV.

 

Prema rečima direktora JKP “Stadion” Miroslava Proročića, tokom vikenda na otvorenim bazenima u Dudovoj šumi boravilo je 800 kupača, dok je na zatvorenim bazenima “Prozivka” boravilo oko 450 kupača.

 

“Kupači su dobro podneli visoke temperature. Spasioci su bili na svojim mestima, ali nije bilo potrebe za intervencijama, jer nije bilo slučajeva da je nekom pozlilo, niti je bilo povreda”, rekao je Proročić Tanjugu.

 

Mnogi Subotičani, ali drugi stanovnici severne Vojvodine proteklog vikenda boravili su na kupalištima u Mađarskoj, kao što su akva-park u Segedinu ili u banji Morahalom, ali i ovog vikenda njihov povratak kućama bio je znatno otežan zbog velikih gužvi na graničnim prelazima.

 

Nekoliko sati čekanja na prelazu

 

Pošto je turistička sezona u jeku, ne čudi da se na ulazak u Srbiju na graničnom prelazu Horgoš čekalo i po nekoliko sati. Međutim, gužvi je bilo i na graničnom prelazu Bački Vinogradi, koji je nedavno otvoren upravo da bi lokalno stanovništvo moglo lakše u letnjim mesecim da prelazi granicu.

 

Prema izveštajima Auto-moto saveza, i na ovom graničnoj prelazu tokom vikenda na ulazak u Srbiju čekalo se i po nekoliko sati.

 

RTVKOMENTARI

 1. srbija kaže:

  NAZALOST PRICAMO O GUZVAMA NA GRANICI I O NASIM GRADJANIMA KOJI IDU U MADJARSKU NA BAZENE PA MI NISMO SPOSOBNI DA DA ZADRZIMO NASE LJUDE OVDE BOLJE DA POTROSE PARE U DRUGOJ DRZAVI A STA SVE MI IMAMO SAMO TRBA MALO OBNOVITI ULOZITI ALI NE TO NIJE NAS CIJL DALI ZNATE KOLIKO MLADI ODU I DA SENIKAD NE VRATE TO JE NASA POLITKA
   

 2. Northerner kaže:

  Sve je to u redu, ali strašno je koliko ste nepismeni.

 3. of kaže:

  Northerner:

  Sve je to u redu, ali strašno je koliko ste nepismeni.

  Ovde napišite odgovor…bukvalno svaki drugi komentar!

   

OSTAVITE KOMENTAR