Prešao u suprotnu traku – Na putu do bolnice vozač umro

Na industrijskoj obilaznici koja spaja puteve Bačka Topola – Novo Orahovo i Bačka Topola – Njegoševo, sinoć oko 20.15 sati dogodila se teška saobraćajna nezgoda.

Kako saznaje Blic, vozač “pežoa 206”, N.K. (57) iz Bačke Topole radnik “Žibela”, iz za sada neutvrđenih razloga prešao je u suprotnu traku u Novosadskoj ulici i udario u traktor.

Na lice mesta odmah je izašla Hitna pomoć, policija i vatrogasci koji su ukazali pomoć teško povređenom vozaču “pežoa”, koji je prevežen u subotičku bolnicu, ali je, nažalost, preminuo.

U Policijskoj upravi Subotica potvrđuju da je jedno lice izgubilo život u Bačkoj Topoli.

– U saobraćajnoj nesreći učestvovali su vozač putničkog vozila marke “peugeot-206”, N. K. (57) i vozač traktora sa prikolicom. Do saobraćajne nesreće dolazi kada vozač “pežoa” prelazi na suprotnu stranu kolovoza i udara u traktor. Na putu do bolnice povredama je podlegao vozač “pežoa” dok je vozač traktora lakše povređen.

– Uviđaj je izvršio zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici – kažu u policiji.

Saobraćaj na tom delu puta je bio zaustavljen tokom uviđaja.


BlicKOMENTARI

 1. (+) kaže:

  Nepostovanje pravila ubija

 2. Saša kaže:

  Šta je sa vozačima koji ne daju migavac kad menjaju traku, jure, zaleću se u drugo vozilo? Često po Palićkom i Beogradskom putu voze u suprotnom smeru.

 3. YU kaže:

  NAJSTRAŠNIJE JE VIDETI VOZAČE KAKO ULAZE U KRUŽNI TOK NA IZLAZU IZ ALEKSANDROVA, NEGLEDAJU GDE VOZE VEĆ U MOBILNI TELEFON. POLICIJA TREBA DA STOJI I SNIMA VOZAČE I DA SNIMKE PROSLEĐUJE SUDIJAMA. NA SNIMKU TREBA DA SE VIDI REGISTARSKA TABLICA I VOZAČ. DOVOLJNO ZA KAZNU.

 4. zozon kaže:

  @YU
  E pa nije dovoljno za kaznu da policajac stoji i snima. Mnogo uslova treba da se ispuni kako bi snimak bio dokaz na sudu.

 5. YU kaže:

  JEDNI SNIMAJU- JAVLJAJU A DRUGI ZAUSTAVLJAJU.

OSTAVITE KOMENTAR