Pretučen i opljačkan na Radijalcu

Na Radijalcu, u blizini vrtića “Mandarina”, opljačkan je i pretučen A.D. Napad se desio u nedelju ujutro, oko 4 časa, kada se vraćao kući iz grada.

 

Napad

U naselju Radijalac napala ga je grupa od pet mladića, pretukla  i opljačkala. Ukraden mu je mobilni telefon i novac.

 

U izjavi za naš portal A.D. kaže da su mladići pokušali da ga zaustave, on je počeo da trči i kada su ga stigli počeli su da ga udaraju. Izgubio je svet i kada je došao sebi otišao je kući i legao da spava. Kada je ustao u nedelju oko 11 sati, otišao je u policiju i prijavio slučaj. 

 

Naš sagovornik kaže da su napadači bili pod dejstvom alkohola i verovatno narkotika i da se uglavnom okupljaju na Radijalcu.

 

A.D. je otišao i Opštu bolnicu u Suboticu, gde su mu konstantovane lake telesne povrede i sa tim papirima otišao je ponovo u policiju. 

 

U policiji kažu da je A.D. prijavio napad i da zbog istrage ne mogu dalje da komentarišu slučaj.KOMENTARI

 1. Mister No kaže:

  Give peace a chance.sad

 2. MILENA kaže:

  Zašto milicija ne patrolira noću, po ulicama? Zašto bar glavne ulice nisu pokrivene kamerama?

 3. Esma kaže:

  Ovde se govori o NOĆU, tačno? 4 sata je GLUVO DOBA. Ni u mnogo uređenijim državama policija nije sposobna da patrolira 24 sata. Da ne govorimo da i nije za očekivati bilo čiju pomoć u to vreme.

 4. službeno lice kaže:

  Zar nije bolnica po službenoj dužnosti trebala da podnese prijavu policiji? Ili to čine samo kada su u pitanju zaposleni u bolnici kako bi dobili "status službenog lica"? sramota

 5. JimmyQ kaže:

  Policija koja dobija platu za rad noću treba tada i da radi…Nije posao samo da odeš (eventualno) ako te neko pozove, tvoj posao je da – pazi sad- ČUVAŠ RED I MIR…Po mom mišljenju i vožnja po kvartovima podrazumeva nekakvo čuvanje….

  I da, u uređenijim državama isto ima ološa, čak i više, ali njihova policija ne spava u stanici…u to doba spava jutarnja ili popodnevna smena, ali noćna – e to sumnjam!

 6. Kertvaros kaže:

  Jos negde do polovine 60-tih godina na potezu izmedju Teretne stanice i SAND-a patrolirao je miliconar -pozornik. Smenjivali su se na svakih 6 sati, 24 sata neprekidno, po svakom vremenu, zimi i leti, po kisi suncu, snegu ili mrazu. Nisu imali nikakvu radio-vezu i jedini telefoni su bili u portirnicama okolnih preduzeca. Preko ramena kozna torba, za pojasom pendrek i neki ogromni pistolj. To je bilo dovoljno za autoritet sluzbenog lica, a postojala je i formulacija – "ubijen sluzbenim oruzjem pri pokusaju bekstva." Pod bekstvom se podrazumevalo da neko na poziv "stani" i "stani pucacu" nastavi da trci. Pozornicka sluzba je bila i na Korzu a pretpostavljam i na jos nekim deonicama u gradu. Kriminala je bilo i tada ali su se gradjani ipak osecali nekako sigurnije kada bi znali da je pozornik tu negde u blizini.

 7. pravdoljub kaže:

  Slazem se u potpunosti sa stavom, da policija treba da patrolira 24 casa jer za to su i placeni,taj posao su izabrali i taj posao rade. Policajci dobijaju svoje reone po patrolnim listama, jedan deo njih (policajaca) to i postuje dok jedan deo NE. Molim lepo ako je policajac Pera Peric dobio patrolu za potez od Arsenija Carnojevica do Frankopanske onda ima to i da obilazi , pogotovo nocu kada su dvojica u patroli. Ako se nesto desi na tom potezu treba odmah postaviti pitanje tom policajcu gde se nalazio u to vreme? I apsurd je da te patrole upucuju na lice mesta naprimer provale, u tom reonu ili bracne svadje. Ali gde je interventna jedinica? Interventna jedinica policije je jedinica koja je zaduzena da izlazi na ovakve slucajeve. Necemo valjda u eri silne komunikacione tehnike da strepimo hoce li nam policija doci u pomoc ili nece i veoma je veliki problem sto je u policiju naprimano svakojaki lica koja pojma nemaju o zivotu , kamoli o poslu koji rade i odgovornosti koju takav posao nosi..Dakle da se vratim na temu, pozorna sluzba je pozorna ako nemoze da resi slucaj neka pozovu one u crnim odelima, ne da se pozornik u 2 sata nocu salje na deseti sprat nekog Subotickog solitera da bi resavao spor izmedju pijanog muza i ljute zene..Pozornik neka vodi racuna o ovakvim stvarima da se ne desavaju i niko ne brani policajcu niti ga zakon ogranicava da rastera kuci grupu pijanih maloletnika koji se senluce po gradu u gluvo doba noci nadrogirani i pijani vrebajuci koga ce da opljackaju ili pretuku. Osim tamnoputih oseljenika koji operisu u gradu i okolini i za koje ne vredi nijedan zakon osim batine imamo jos jedne cvecke to su mamini i tatini sinovi. Zato POLICIJO leci ih, jer batina je iz raja izisla..

 8. Huda kaže:

  Imao je srece sto je prosao sa laksim telesnim povredama jer je bio zrtva 5 malih narkomana 😀

 9. Pravdomrz kaže:

  Pravdoljube, što ti smeta policija? Da nema njih, tek bi se onda izbio haos kriminala. A oni noćima jure krijučare ljudi i droge.Dok ti spavaš sa ženom, oni rade svoj posao, i brinu se za tvoj miran san, ali ih je malo, pa ne stižu svugde u isto vreme. I ne znaš koliko puta oni stavljaju glave u torbu, radi naše bezbednosti. Zato, bolje da ćutiš i ne pališ vatru, kad ne znaš ništa, i prestani vredjati ljude, koji su to najmanje zaslužili.

OSTAVITE KOMENTAR