Prevaranti prikupljaju novac u ime OISŠ “Žarko Zrenjanin”

Iz Osnovne i srednje škole „Žarko Zrenjanin“ obaveštavaju sugrađane da novac koji se skuplja na ulicama našeg grada u ime učenika ove škole nije namenjen njima i nema nikakve veze sa ovom obrazovnom ustanovom. Lažno predstavljanje u ime naše dece, roditelja i zaposlenih predstavlja uvredu za nas i naše sugrađane, piše u saopštenju koje je potpisala direktorka škole, Dragana Vučković.

TV SuboticaKOMENTARI

 1. Vesna kaže:

  To rade godinama, samo promene za koga se navodno prikupljaju sredstva. Kako ih komunalna ne razjuri? Znaju uredno bake koje luk i jaja prodaju da teraju. A ovi, od kako je pocelo lepo vreme, od trga pa do dafinine zgrade ih ima bar 5,6 i to onih najnapadnijih i najdosadnijih. I po parku na Prozivci ih ima.

 2. ST kaže:

  Policija ih samo legitimiše i puste dalje da lepo rade!?
  Treba to rešiti do kraja,i da se novčano kazne i te pare dati OŠ Žarko Zrenjanin

 3. B.S. kaže:

  Izuzetno su napadni i ponekad i drski ako ih se odbije.
  Muški sakupljači novčanih priloga čak nepristojno dobacuju devojkama i ženama.
  U 99% slučajeva uopšte nisu Subotičani. Dođu u Suboticu, budu nekoliko dana, pa odu u neki drugi grad, a zamene ih novi. Većinom imaju neke identifikacione kartice sa slikom okačene, pa tako misle da su uverljiviji.
  Nažalost policija izgleda da ne može više od legitimisanja i evidentiranja ovakvih sakupljača. Video sam da im traže ličnu kartu i uzimaju podatke. Ali se sakupljači ni najmanje ne uzbuđuju oko toga.
  Sam njihov nastup je jako ružan, prolaziš zamišljen, za svojim poslom, a ispred tebe iskoči neko i vikne na tebe-Doooobar daaaan, ‘oćemo malo da budemo humaniiii ?!?!
  Ili ono kada ti u ruke utrpa onu čestitku, pa ti traži simboličan prilog, ali ne manji od 200 dinara.
  Ima i onih što ti brzo priđu, pa zakače značku sa plastičnim krstom i mrmljaju nešto o nekom blagoslovu…
  Na žalost, sve su to lešinari i prevaranti.

 4. SD kaže:

  Jedno lepo letnje prepodne sam sedeo u centru i posmatrao ih,zgadio sam se kako varaju ljude.Pozvao sam komunalnu policiju i dosli su u kratkom roku.Nekih 20 minuta je trajala svadja izmedju komunalaca i drznika humanitarca.Dobio je kaznu i onda je pretio kako ce da se zali svima i svacemu kako eto njega dobrocinitelja maltretiraju.Posto su bili na nekoliko metara od mene skoro ceo razgovor sam cuo i ostao sam u cudu kakvim se sve trikovima sluze,pogotovu me iznerviralo sto u usta uzimaju tesko obolelu decu.

 5. Daja kaže:

  Najgore mi je sto se pozivaju na tesko obolelu decu, a ne mozes nigde proveriti da li zaista skupljaju za njih ili ne. Prevaranata je na sve strane, pa najcesce i ne dajem bas zbog njih. Zao mi je ako time ne pomazem, ali ni ja pare nisam dobila na poklon, nego evo vec u sestom mesecu trudnoce radim punom parom.

 6. Megatron kaže:

  Cekajte, hocete reci da u ovom gradu jos uvek postoje ljudi koji nasedaju na ove selhamoše ? Hahahahaha

OSTAVITE KOMENTAR