Prevare

Subotička policija je podnela krivičnu prijavu protiv Aranke A. iz Pačira zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo pronevere. Aranka A. je od januara do juna 2010. godine, u 12 navrata, protivpravno prisvojila novac od pazara u apotekama koji je bila dužna da uplati na tekući račun Doma zdravlja Bačka Topola, pričinivši štetu od 340.000,00 dinara.

Pripadnici Policijske uprave u Subotici podneli su krivičnu prijavu protiv Rezide B. i Jelene Đ. iz Stare Moravice, zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično delo prevare. Rezida B. i Jelena Đ. su u nameri da pribave imovinsku korist, dovele u zabludu više fizičkih lica, koji su umesto njih uzimali bankarske kredite. Kako dug po kreditima nisu uredno izmirile, oštetile su lica za iznos od 3.800.000,00 dinara.

Pripadnici Policijske uprave u Subotici podneli su krivičnu prijavu protiv 56-ogodišnjeg protiv Milana F. iz Subotice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo prevare. Osumnjičeni je u svojstvu odgovornog lica u svom preduzeću kupovao robu iz asortimana DOO “Grafopapir“ iz Zemuna iako je bio svestan da mu je žiro račun preduzeća u blokadi.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

14 + = 21

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 12 + 6 ?
Please leave these two fields as-is: