Prijatelju poharao kuću, pa ga častio u kafani

Policija iz Kanjiže je podnela krivičnu prijavu zbog pljačke protiv Slobodana Dimovića (30) iz Subotice.

 

 

Prema pisanju tabloida “Informer” Dimović je opljačkao sopstvenog prijatelja Mihalja Lakatuša u Kanjiži, i to na posebno podmukao način.

 

Dimović je posetio Lakatuša u njegovom domu u Kanjiži, gde su popili “nekoliko tura” rakije a zatim odlučili da se presele u lokalnu kafanu.

 

 

U jednom trenutku, pišu beogradske novine, Slobodan je Mihalju rekao da “mora nešto da završi” i da se brzo vraća, pa se vratio u Dimovićevu kuću i odatle uzeo milion dinara, oko 3.500 evra i sav zlatan nakit.

 

Nakon što je završio sa pljačkom, ponovo se našao u kafani i nastavio pijanku sa Mihaljom, insistirajučći da plati račun – naravno tuđim parama.
Nesrećni Mihalj brzo se otreznio kada ga je dočekala “ispražnjena” kuća, a policija je jednako brzo otkrila počinioca.

 

MondoKOMENTARI

 1. Serbianforce kaže:

  Dovitljiv neki co’ek!!!

 2. ... kaže:

  Otkud Mihalju milion dinara, 3.500 evra i zlatan nakit?

 3. damir kaže:

  bar ga castio
   

 4. stormwatch kaže:

  COVECE KOJI MEGA KRALJ!!!!!!! Svaka mu cast, ovakav zapletorasplet ne bi napravili ni malo bolji scenaristi!!!!!!!! Ovaj otisao samo “nesto da vidi”, vratio se covek s lovom i sad sedi sa njegovim milioncetom u kafani, ispijaju hladna visokoalkoholisana pica neke petorazredne destilerije, ovaj sav razdragan sto ima takvog lafa za prijatelja, a ovaj sa milioncetom i eurima samo narucuje ture – grle se, plesu, pevaju, zadenjavaju stoeurke svircima u zice i lepe hiljadarke na celo, vrte se po podu u extazi, ljube se u usta, fotke se samo refhresuju na facebook, cela kafana loce na njegov rachun vec sedmu turu, a on u punini iskrenog prijateljstva prepusten delirijum tremensoidu nema apsolutnog pojma o cemu se tu radi!

 5. BlueMarine kaže:

  milion dinara i 3.500 eura? @_@

 6. etilicar kaže:

  Pravo prijateljstvo, nema sta.

OSTAVITE KOMENTAR