Prijava za rekonstrukciju stadiona?

Da li je Subotica podnela prijavu za rekonstrukciju gradskog stadiona? Pitanje, koje u mnogome zanima veći deo gradjana a posebno navijače i simpatizere Spartaka.

Kako prenosi zvanicni sajt Fudbalskog saveza Srbije, predsednik tog saveza Tomislav Karadžić ponovio je poziv klubovima da se prijave na poziv za rekonstrukciju stadiona.

Dugo čekani projekat rekonstrukcije stadiona u Srbiji koji su nedavno objavili Vlada Srbije i FSS nalazi se u punom jeku. Čelnici naše kuće fudbala proteklih dana posetili su nekoliko strateški važnih centara u Srbiji, ali na tome ne planiraju da se zaustave.

"Prijavili su se do sada Užice, Čačak, Zaječar, Subotica i Jagodina, očekujemo da to uskoro urade Niš i Kragujevac. Ova šansa ne sme da se propusti i zbog toga apelujemo ponovo na klubove i lokalne samouprave da se posvete istorijskoj šansi da renoviramo stadione i podignemo srpski fudbal na evropski nivo. Godinama se nije ulagalo u infrastrukturu, sada je čas da iskoristimo trenutak i podršku koju je obećala Vlada Srbije", rekao je Karadžić a prenosi zvanični sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Srodne vesti:
Moguća rekonstrukcija gradskog stadiona
Rekonstrukcija stadionaKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

25 + = 34

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 13 + 11 ?
Please leave these two fields as-is: