Prikupljanje izjava za priključenje na kanalizacionu mrežu

U toku je prikupljanje izjava kojima se potvrđuje zainteresovanost za priključenje na buduću kanalizacionu mrežu čija izgradnja se planira za sredinu 2017. godine, u okviru Projekta zaštite biodiverziteta Palić/Ludaš, čiju implementaciju finansira nemačka KfW banka. Cena priključka iznosi 27.000 dinara ukoliko građani žele da plate gotovinom predviđen je popust od 20 odsto, a moguće je otplatiti priključak i na 24 rate.Procenjuje se da ima 1.400 domaćinstava bez kanalizacije, a neophodno je da se polovina građana i građanki opredeli da uvede kanalizaciju.

?????????????

“Posebno apelujemo na vlasnike vikendica i drugih objekata koji nisu u upotrebi tokom zimskih meseci, kao i na vlasnike objekata koji nisu prijavljeni na adresi na kojoj se nalazi objekat, da se informišu u prostorijama MZ „Palić“, ili u prostorijama JKP „Vodovod i kanalizacija“ Subotica, ukoliko do sada nisu dobili obaveštenje putem pošte.Da bi se obezbedila sredstva za radove na izgradnji kanalizacione mreže, neophodno je da se građani naselja Palić izjasne da li su zainteresovani da se priključe na kanalizacionu mrežu.Ukoliko su građani voljni da se priključe na kanalizacionu mrežu neophodno je da potpišu izjavu najkasnije do kraja januara 2017. godine. Obrasci za izjave mogu da se dobiju u prostorijama MZ „Palić“, a mogu da se preuzmu i na internet prezentaciji Grada Subotice i JKP „Vodovod i kanalizacija“ Subotica.

(http://subotica.rs/index/page/id/10737/lg/cp ; http://vodovodsu.rs/7-Vazne-Informacije/1061-OBAVESTENJE-O-IZGRADNJI-BUDUCE-KANALIZACIONE-MREZE-NA-PALICU ).

Popunjene i potpisane izjave su građani dužni da pošalju putem pošte (poštarina plaćena), ili lično da ih predaju u prostorijama MZ „Palić“, kao i u prostorijama JKP „Vodovod i kanalizacija“ Subotica”, zaključuje se u saopštenju koje su poslali Grad Subotica – MZ „Palić“ – JKP „Vodovod i kanalizacija“ Subotica.KOMENTARI

 1. emanuel kaže:

  Kakvo crno izjašnjavanje?
  Palić je kao “turističko mesto” koje je ugroženo jer se kanalizacija uliva u jezero …
  Pa šta onda palamudite … nema šta da se pita!! nego da se pravi i rešava problem!!
  nije bilo pre 2 godine da KfW banka finansira ovu kanalizaciju ?
  https://www.gradsubotica.co.rs/palicka-kanalizacija-od-nemackog-novca/

  27,000 din x 1400 domačinstava = nešto više od 307,000€ … tolko STAJE da se reši ovaj kanalizaciski problem… o kojem drvite već 10 godina unazad …

  U suštini … samo se priča – ništa se ne radi! … samo se potpisuje i slika

OSTAVITE KOMENTAR