Prikupljanje potpisa za listu „Za pristojnu Suboticu“

Nova stranka obaveštava građane Subotice da će od četvrtka, 10. marta 2016. godine, sakupljati potpise podrške za koalicionu listu „Za pristojnu Suboticu“ koju čine NOVA, Demokratska stranka, Liberalno demokratska partija i Demokratski savez Hrvata u Vojvodini, za izbore za Skupštinu grada Subotice.

nova-stranka

Svi građani koji žele da podrže rad NOVE, a imali su prilike da se uvere kako u republičkoj skupštini radimo sa samo dva poslanika, Vladimirom Pavićevićem i Zoranom Živkovićem, mogu to da učine svojim potpisom podrške našoj koalicionoj listi. Prikupljanje potpisa organizuje se u četvrtak i petak od 15 do 20 časova, u prostorijama Demokratske stranke u Ulici Matka Vukovića 8, II sprat.

Ovom prilikom apelujemo na građane da ne ignorišu snagu svog biračkog prava, te da ga iskoriste 24. aprila i time pokažu odgovornost i spremnost da utiču na život u našem gradu. Nova stranka obećava da će u predstojećoj kampanji poštovati svačiji glas i da neće degradirati svoje sugrađane pokušavajući da ih potkupi sa hiljadu-dve dinara, pakovanjem šećera, džakom krompira… Nećemo obećavati ni „med i mleko“ jer bi to bila laž – glavno marketinško sredstvo naprednjačke garniture. Svesni smo da posle sistematske pljačke koju naprednjačka klika sprovodi širom zemlje, Subotica, Vojvodina i Srbija će morati da krenu maltene od nule. No, mi smo dorasli tom zadatku i pozivamo građane da nam se pridruže u borbi za naš grad koji će poštovati.KOMENTARI

  1. Vesko kaže:

    Živkoviću, najbolji si bio dok je trjajla akcija „Sablja“ i prava je steta sto odmah posle toga nisu bili raspisani izbori, pa su se uvukli G-17 i DSS, koji su nas vratili unazad, a posle toga svi se iskvarili, pa dosli na vlast oni koji su bili nazadni i protiv Evrope, da bi sada ti isti bili veci evropejci od vas i ostalih. Tako trce u Evropu sve lupaju petama u zadnjicu, samo da ih neko primi.

  2. Đuro kaže:

    Taman sam hteo da ponovo glasam za DS ali sa ovom ekipom na okupu ništa od toga.Stvarno loš izbor koalicionih patrnera…

  3. treća-sreća kaže:

    Ujedinite se, zaboravite na sujetu, jer onako sujetni i željni da svako od Vas bude glavni nećete pobediti, pošto tako nećete pokupiti simpatije građana. Najgore od svega je to što u tom slučaju nećemo uspeti da najurimo ovo zlo sa debeloustim na čelu.

OSTAVITE KOMENTAR

68 + = 70

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 8 ?
Please leave these two fields as-is: