Priveden 91 ilegalac

Pogranična služba u Segedinu privela je 91 ilegalca i troje krijumčara ljudi. Oni su privedeni 20. novembra na 16 lokacija u južnom delu županije Čongrad, koja se graniči sa Srbijom. Kako prenosi portal Vojvodina danas, policija je kod mesta Ašothalom legitimisala dva muškarca, državljanina Srbije, koji su priznali da su pomogli osmorici iz Sirije da pređu srpsko-mađarsku granicu. Protiv njih pokrenut je postupak.

Azilanti 2
Na periferiji Ašothaloma policija je uhapsila 31-godišnjeg muškarca iz Subotice, koji je 21. novembra u jutarnjim satima otpratio 10 ilegalaca iz Eritreje i osam iz Sirije.


R. Rudolfa su uhapsili pripadnici odseka za migracijske poslove Policijske uprave i protiv njega će biti vođen postupak, dok je protiv 91 ilegalaca koji su otkriveni na 16 lokacija pokrenut postupak za regulisanje statusa.

 KOMENTARI

  1. Beli kaže:

    Ima svega , svačega i svakoga kod nas pa barem pustite one koji žele da odu. Ako nam ih Mađari vrate , vratimo i mi njih odakle su došli . Davno je bilo kada si mogao bezbedno da odeš u veliku šumu. O krađama i kriminalu po prigradskim naseljima da i ne govorimo. Krade se od odeće sa štrikova do zimnice i ogreva , pa i građevinskog materijala.

    Verujem da svi razumemo i naslućujemo njihove probleme . Pomozimo im koliko priliči dobrom domaćinu ali ne mogu da upropaste nas i grad zbog nečega  što im se desilo mimo naše volje , saznanja i uticaja.Ja bih primorao njihove agresore da ih prime u svoju državu jer su prouzrokovali patnju naroda koji definitivno nikada nije kriv.

    Političari i drugi kriminalci ih zovu kolaterarna šteta ! ?

OSTAVITE KOMENTAR