Priveden jer je vozio u stanju teške alkoholisanosti i pod dejstvom kanabisa

Policija u Subotici isključila je iz saobraćaja i zadržala dvadesetčetvorogodišnjeg vozača iz Sombora.

https://gradsubotica.co.rs/wp-content/uploads/2017/09/saobracajna-policija.jpg 

On je noćas na auto putu, upravljajući automobilom marke “opel“, u stanju teške alkoholisanosti i pod dejstvom kanabisa izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj su dve osobe lakše povređene – kažu u Policijskoj upravi u Subotici.

Vozač je zadržan do 12 sati i protiv njega će Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je učinio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja.

 

BLICKOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  Debilcine koje voze a popiju casicu dve ili vise

 2. Neko kaže:

  Da pogodimo – Navija za Partizan, naziva se patriotom a maloletnicama daje besplatne prve linije? Slika i prilika Srbije.

 3. - - - kaže:

  @Neko
  Zašto misliš da navoja za Partizan. Zna se ko je i zašto napravio mantru da su svi navijači Partizana zli, da trguju narkoticima. Šta ćemo sa onim mavijačima kojoma su osnovane firme i koji dobijaju velike građevinske poslove i nikome ne polažu račune.

  • X-MEN kaže:

   Zar u subotici nisu uhapšeni navijači Partizana 2011 god sa većom količinom kanabisa, na primpredaji iza maxija u gradu ? a ? 🙂

 4. Prvi i pravi "Neko" kaže:

  @neko,lažni
  To što si napisao je teška glupost!!!
  I imaj toliko pameti i sebi nađi nadimak(nick name)

  • Trovach kaže:

   Ni jednom od vas dvojice nick nije bas originalan. Moj je originalniji i do sada ga niko nije plagirao. Ako sam i lupetao gluposti to sam bio ja i desi mi se ponekad. Smisli nesto originalno, a ovog pusti da te kopira koliko zeli.

 5. jozef kaže:

  svejedno ciji je navijac,.oko toga ide psovanje-tipicno za nas. Kriminalac je, mogao ubiti porodicu ,tebe, mene, treba ga tesko osuditi.

OSTAVITE KOMENTAR

4 + 2 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 2 + 8 ?
Please leave these two fields as-is: