Privedeni navijači Spartaka zbog napada na “grobare”

Subotička policija odredila je meru zadržavanja do 48 sati Nebojši P. (25), Damiru A. (27) i Zoranu S. (19), svi iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi.

 

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Subotica, postoji osnov sumnje da su navijači FK ”Spartak Zlatibor voda”, Nebojša P, Damir A. i Zoran S. u subotu, sa dve maloletne osobe, dva sata pre početka fudbalske utakmice između FK ”Spartak Zlatibor voda” i FK ”Partizan”, napali navijače FK ”Partizan”.

 

“Osumnjičeni se terete da su prilikom dolaska na fudbalsku utakmicu, koju je komesar za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije proglasio za utakmicu povišenog rizika, bacali kamenice i fizički nasrnuli na navijače protivničkog tima. U ovom događaju nije bilo povređenih osoba”, navedeno je u saopštenju.

 

Nebojša P., Damir A. i Zoran S. su uz odgovarajuću krivičnu prijavu privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Subotici, dok su maloletnici saslušani u prisustvu roditelja, radnika Centra za socijalni rad, advokata i prema njima neće biti preduzete zakonske mere, navedeno je u saopštenju PU Subotica.

 

Tanjug


KOMENTARI

 1. kojot kaže:

  znaci maloletnici mogu da nas mlate i kamenuju?sve pohvale za istrazne organe.svaka cast na savesno obavljenom poslu.

 2. mikulas kaže:

  .. Sve bi ja to na kamenolom, da osete malo rad red i dispciplinu,  mozda da imaju roditelje sa mesecnim prilivom od po par hiljada jura, uspeli bi da se dogovorimo, kako to obicno biva.

 3. PEKAM-BMSU kaže:

  sloboda za marince!!!

   

 4. Dr kaže:

  Ako i treba, sto jace da se ukljuce istrazni organi u ta udruzenja navijaca, ima mnogo toga da ispliva, a mi obicni gradjani spokojnije da zivimo!

 5. zekster kaže:

  uvek su nam organi bili losa strana

  jbg. srbija je inace na listi sa malim prosekom velicine organa

  a sto se tice maloletnika

  pa maloletni oni, maloletni organi, sve nam je malo-letno

  ali bice nama dobro sa ovim nasim malo….. malo-sutra

 6. co'ek kaže:

  Sloboda za (nas) normalne ljude!

 7. dostabre kaže:

  bravo momci!!!

OSTAVITE KOMENTAR