Problemi građana na Makovoj sedmici

Svakog vikenda se sakupljaju potpisi za peticiju poboljšanja infrastrukture u naselju Makova sedmica. Blato, kaljuga, nemanje kablovske televizije, čiste vode su samo neki od problema pomenutog naselja.
-Neasfaltirane ulice, neizgrađena vodovodna i kanalizaciona mreža, oko 60 odsto građana nema kablovsku televiziju, autobuska stajališta su u lošem stanju….To su samo neki od naših problema. Zbog toga i sakupljamo potpise kako bi izvršili uticaj na grad da počne da se gradi i u našem naselju.
Svakog vikenda, kod mesne zajednice građani mogu da dođu i potpišu peticiju za rešavanje pomenutih problema i do sada je sakupljeno preko 600 potpisa – kaže Mirsad, predsdnik MO SNS na Makovoj sedmici.
U mesnoj zajednici kažu da ove godine nisu dobili ni jedan dinar iz lokalne samouprave za poboljšanje komunalne infrastrukture naselja. Prioritet je uvođenje vodovoda, ali zbog nedostatka novca projekat "stoji". Do sada je izgrađeno pet kilometara vodovoda, a prema planu treba 52, što iznosi svega 10 odsto realizacije projekta.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR