Prodaja skeleta na kilo

Rušenje armirano betonske konstrukcije pored Otvorenog univerziteta ušla je u završnu fazu. Konstrukcije više nema a sav otpad koji je nastao tokom rušenja će biti prodat.

Direkcija za izgradnju grada je iz tog razloga raspisala oglas za prikupljanje ponuda za otuđenje korisnog otpada nastalog tokom rušenja armirano-betonskog skeleta.

 

Korisni otpad koji je predmet otuđenja je drobljeni beton prosečne granulacije do 10 cm i gvožđe koji se dobija separacijom armirano-betonske konstrukcije nakon rušenja armirano-betonskog skeleta. Procenjena količina armiranog betona iznosi 667 m3. Procenjena količina drobljenog betona je 1.600 t, procenjena orientaciona količina gvožđa je 60 t.

 

Početna cena jedne tone drobljenog betona iznosi 350 dinara bez PDVa, dok početna cena jednog kilograma gvožđa iznosi 12 dinara bez PDVa.

 

Pravo da dostave ponudu imaju sva pravna i fizička lica a rok za isti je 26.2.2013. godine kada će se one i otvoriti.KOMENTARI

 1. yenki kaže:

  Glupost. Imamo toliko ulica gde je blato do kolena, a oni bi da zarađuju.

 2. samsvojgazda kaže:

  *yenki* skupi svoje pilule,kakve veze ima nečija blatnjava ulica sa zaradom tj prodajom izdrobljenog skeleta. 

 3. okvals kaže:

  Neko placa da mu se odnese djubre (sut) a neko prodaje . dosli beogradjani srusili … naplatili posteno svoj posao . a sad nam prodaju nase….

   

 4. Spartak kaže:

  Jedno veliko STAMOTA za grad , ono sto su tedavne godine gradili od para Suboticana , trebali su upotrebiti za pokrivanje nekih ulica a ne prodavati NAMA ONO STO SMO MI FINANSIRALI VEC JEDNOM , SRAM VAS BILO LOPOVI…

OSTAVITE KOMENTAR

6 + 1 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 4 + 12 ?
Please leave these two fields as-is: