Prodaju se “Patria”, “Prezident” i Bečki restoran

Na osnovu rešenja stečajnog sudije Privrednog suda u Subotici, danas je oglašena prodaja javnim nadmetanjem stečajnog dužnika – preduzeća za turizam, hotelijerstvo i ugostiteljstvo “Palić”doo.

 

Prodaju se hoteli “Patria” u Subotici, po početnoj ceni od 935,5 miliona dinara, “Prezident” na Paliću od 520,36 miliona i Bečki restoran u Subotici, po ceni od 43,72 miliona dinara.

 

Hotel “Patria” sa četiri zvezdice nalazi se u samom centru grada, na površini od 8.317 kvadratnih metra, poseduje 136 soba i pet apartmana, restoran, velnes i fitne scentar, restoran i poslastičarnice.

 

Hotel “Prezident” sa četiri zvezdice, nalazi se na oko 100 metara od obale jezera u zaštićenoj banjsko – turističkoj zoni Palića. Prostire se na površini od 2.680 kvadratnih metara, poseduje 40 soba i četiri apartmana, kao i velnes i fitnes centar, sa saunama i hidromasažom i otvoreni bazen u dvorišnom delu.

 

Bečki restoran smešten je u samom centru Subotice, na površini od 514 kvadratnih metara.

 

Pravo nadmetanja imaju sva preduzeća i građani koji otkupe prodajnu dokumentaciju za 90.000 dinara, uvećanu za PDV, odnosno 70.000 i 20.000 dinara i uplate depozit za “Patriu” od 267,29 miliona, za “Prezident” od 130 miliona, ili za Bečki restoran od 10,93 miliona.

 

Javno nadmetanje održaće se 24. februara u Privrednom sudu, Senćanski put 1, u Subotici.

 

RTVKOMENTARI

 1. abba kaže:

  pa zar Antelj(poznati strucnjak za saobacaj) i kompanija nisu uspeli da spasu

  nasu diku i ponos privatizacije od te zlokobne sudbi

 2. Cupak Jozef kaže:

  Pozdrav Lansky,

  ..mene bi interesovao tlocrt, dimenzije, Bečkog restorana, tj. sto vise informacije o toj prostoriji…

  puno pozdrava, j.c.

 3. Lansky kaže:

  Za sad nemam ali pokušaću da istražim

OSTAVITE KOMENTAR