Produžava se Noć knjige!

Sad već tradicionalno decembarska Noć knjige u Subotici svake godine je sve uspešnija. Već od 17 časova naši sugrađani su pohrlili u Lagunu naoružani spiskovima i prazničnom euforijom.

Najpre su se praznile i dopunjavale police gde je izložena Lagunina Top-lista. Knjige su se birale po interesovanju, reklami, preporuci…

Neki su knjige kupovali sebi, neki za poklon, a najčešće za svakog po nešto.  Zadovoljna lica i kupaca i prodavaca.

Mnogi su čekali ovu priliku da po povoljnijim cenama kupe knjige koje su želeli, pa da ih kupe i više, dok je drugima  ova Noć bila tek izgovor da nabave najnovije naslove.

Avon dame su iz iskustva znale da će ove noći ovo biti pravo mesto da podele najnovije novogodišnje kataloge.

Praznik knjige slavio se noćas u Subotici, za neverne Tome tu su i fotografije, a za one kojima je dok gledaju ove slike žao što su Noć propustili evo još jedne prilike.

Samo na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs akcija se produžava do subote u 17 sati. Dakle, svi popusti koji su važili u Noći knjige na biće aktuelni i u subotu do naznačenog termina. Podsetimo, za kupovinu jedne Lagunine knjige odobrava se popust od 25%, za dve knjige 30%, za tri knjige 35%, a za četiri i više knjiga 40%. Noći knjige na Delfi sajtu su se pridružili i brojni drugi izdavači čija će izdanja moći da se kupe sa cenama sniženim do 20%, popust na knjige iz DexyCo asortimana biće 30%, dok će strana izdanja i gift asortiman biti sniženi 20%.

Noć knjige nastavlja se i u knjižarama, ali uz male izmene. Trajaće do nedelje uveče, a popusti će važiti samo na knjige izabranih izdavača, koji su učestvovali i u Noći knjige, i iznosiće 20%. A na popustu od 30% biće artikli kompanija Sun promo i Dexy Co.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR