Projekat Gerontološkog i Fokusa

U Gerontološkom centru u Subotici potpisan je sporazum o saradnji sa Fondacijom "Fokus" o realizaciji projekta očuvanja starih zanata. Projekat će se realizovati u četiri faze, stim da prva faza podrazumeva potpisivanje sporazuma, a drugo faza radionice koje će se održavati u renoviranom Gerontološkom klubu Bajmok. Reč je o prekograničnom projektu sa Mađarskom koji je započeo Gerontološki centra. Radovi će biti predstavljeni na zajedničkoj izložbi, a zatim i široj publici u posebnoj ulici, koja će tih dana nositi ime Art market. Građanima će tada biti omogućeno da kupe neki od suvenira.
Potpisivanju sporazuma prisustvovao je i gradonačelnik Subotice, Saša Vučinić koji je istakao važnost ovih projekata za očuvanje gradske tradicije i pozvao sve ustanove i institucije da prate konkurse i slede primer pomenutih institucija.

SlikaKOMENTARI

 1. TalenT kaže:

  zar ste i vi poceli da prenosite ove vesti koje vredjaju inteligenciju naroda o isisavanju para iz budzeta na najjadnije moguce nacine. kum kumu.

 2. su kaže:

  kakva žešća vest… još je i gradonačelnik prisustvovao (čovek izgleda stvarno nema pametnija posla)…

 3. Gost kaže:

  Kakvi komi tragicni likovi

 4. Marko kaže:

  mene su juce banovali sa fotonino sajta jer sam napisao da je Bane jedini ispravan lik na slici. Da li su oni normalni???? Kakve su to sujete i ko nama vodi grad???

 5. Zabrinuta mama kaže:
  Marko napisao: mene su juce banovali sa fotonino sajta jer sam napisao da je Bane jedini ispravan lik na slici. Da li su oni normalni???? Kakve su to sujete i ko nama vodi grad???

  Kad su slobodan i nezavisan medij :)

 6. tuzni vojnik kaže:
  Marko napisao:mene su juce banovali sa fotonino sajta jer sam napisao da je Bane jedini ispravan lik na slici. Da li su oni normalni???? Kakve su to sujete i ko nama vodi grad???

  Pa kad psuješ. Ču Bane ispravan. :D

 7. Marko kaže:

  A mozda su me banovali i zbog pretoga komentara da je Toni Bedalov nesposoban da bude direktor Radio Subotice. Nisam nista drugo aludirao ni za Vucinica ni Sumana ni nista ali on vedri i oblaci u Subotici naredjuje Vucinicu pa je to sigurnije razlog

 8. Srkiboy kaže:

  Sta za Vucinica i Sumana nerazumem

OSTAVITE KOMENTAR

80 + = 88

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 8 + 9 ?
Please leave these two fields as-is: