Projekat "Hala sportova"

Krajm 2008. godine je subotička javnost upoznata sa novim projektom u oblasti sporta. Radi se o nadogradnji Hale sportova, kako bi se omogućio prostor za potrebe stonotenisera. U proleće 2009. godine su radovi i započeti, ali su nedugo nakon toga i obustavljeni.

Budući izgled objekta.

Slika
slika je preuzeta sa subotica.info

Ovih dana je Ministarsvo za omladinu i sport izdvojilo 10 miliona dinara, pa su radovi na gradilištu nastavljeni. Po slobodnoj proceni, ova sredstva su dovoljna da se urade zidovi i krov i da se novi deo potpuno zatvori.

Trenutni radovi

Slika

Slika

Slika

Ispred već pomenutog obejkta se nalazi plato koji je godinama neuredan i zapušten. Nakon revitalizacije ulice Dimitrija Tucovića i Aleje Maršala Tita, grad je dobio izuzetno šetalište koje spaja najveći park u gradu sa samim centrom. Jedini deo te trase koji je ostao nesređene i potpuno zapušten ovaj plato.

Slika

SlikaKOMENTARI

  1. Markes kaže:

    Grozno! Ovo nema nikakvog stila.

  2. LepaKata kaže:

    Možda vizuelno baš i nije najbolje rešeno ali ja sam zadovoljna što će se nastaviti nadogradnja hale. Da bismo postali grad u kome će se organizovati velika sportska takmičenja neophodno je da postoji i manja sala za treninge. A realno ni ceo objekat ne izgleda baš lepo spolja, a da ne spominjem unutra konstrukciju, tribine i onu užasnu žutu zavesu!

OSTAVITE KOMENTAR