Projekti kompanije Merit-Sistem d.o.o.

Na gradilištima u Subotici se trenutno završavaju dva projekta kompanije Merit-Sistem d.o.o., a u planu je još jedna nadogradnja. Posmatrajući projekte koje je ova kompanija uradila, možemo zaključiti da je koncept ove kompanije baziran na izgradnji malih stambenih zgrada do 20 stanova, što potvrđuju zgrade u okolini Radijalca i to u Sterijinoj ulici, Vatroslava Lisinskog i zgrada u ulici Miloša Obilića.

Slika

Zelenom bojom su predstavljeni završeni objekti a plavom objekti u izgradnji.

Slika

Ovako izgleda zadnji projekat u nizu sagrađenih zgrada. Zgrada je opremljena hidrauličnim liftom, sigurnosnim ulaznim vratima, gasnim grejanjem, zaštićenim dvorištem i parking mestima, interfonom sa video nadzorom, a u stanovima je ugrađena PVC stolarija, bambusov parket i keramika I klase.
Pored izgradnje zgrada i to pretežno čvetvorospratnica, Merit Sistem, trenutno završava nadogradnju u ulici Aleja Maršala Tita 16. Ovih dana se vrši tehnički prijem zgrade.

Slika

Tip stana u nadogradnji

Slika

Slika___Slika

Izgled unutrašnjosti stanova

Slika__Slika

U skorije vreme se može očekivati nova nadogradnja od strane kompanije Merit Sistem. Naime radi se o nadogradnji u Aleji Maršala Tita 17. Više o samom projektu nadogradnje u nekoj od narednih vesti.

Slika

Zgrada na kojoj će započeti nadogradnja u skorije vreme.KOMENTARI

 1. Ivica kaže:

  Hmm…Na većini starijih zgrada sa ravnim krovom je potrebna sanacija zbog prokišnjavanja, mada ja baš lično nisam obožavatelj kosih krovova, ravni mi deluju daleko urbanije…No, u svakom slučaju, nadogradnje su u tom smislu dobar potez jer stariji stanari dobijaju rešenje problema prokišnjavanja + investitor dobija nove stanove…E sad, ne znam da li tu ima mesta za kritike, ali po meni mora investitor voditi računa o tome da se ta nadogradnja uklopi u postojeću arhitekturu, gabarite, linije itd. Tu se vide neka neslaganja u dimenzijama prozora, ali može da prođe…Međutim, nedopustivo mi je da dobijemo dve boje na jednoj zgradi, znači mora se obnoviti i postojeća fasada, pogotovo je to bitno na ovako ekskluzivnim lokacijama…Ipak ova avenija ima i turistički značaj.

 2. coyote kaže:

  Skele još stoje na zgradi. Vremenski uslovi su takvi da je pitanje da li je moguće da se uradi nova fasada. Ali slažem se sa tvojim stavom.

 3. LepaKata kaže:
  Ivica napisao:

  nedopustivo mi je da dobijemo dve boje na jednoj zgradi, znači mora se obnoviti i postojeća fasada, pogotovo je to bitno na ovako ekskluzivnim lokacijama…Ipak ova avenija ima i turistički značaj.

  U potpunosti se slažem! Nadam se da su o tome i razmišljali. Kada bi celu zgradu okrečili tom bojom bilo bi odlično. Ovako samo upada u oči i skreće pažnju na nedovršen posao.

 4. Dreamgirl kaže:
  djomla napisao:Izgled unutrašnjosti stanova

  Slika__Slika

  Stanovi izgledaju odlično unutra. Sviđa mi se što nije standardna kvadratna osnova sobe.

 5. djomla kaže:

  Kao što reče coyote skele još nisu skinute.

  Slika
  Po mojoj proceni 90% je verovatnoća da će se raditi fasada zgrade. Ali to je moja procena, još uvek ne mogu da tvrdim sa 100% tačnošću, kada dobijem sigurne podatke ovih dana, javljam vam.

 6. djomla kaže:

  U nadogradnji koja će se raditi u Aleji Maršala Tita 17 (ona još nije počela),.

 7. Oprez!!! kaže:

  Moja preporuka je da ne sardjujte sa Merit sistemom koji je blokiran i duzan mnogima, ali je ko sav posten svet otvorio firmu pod imenom Merit Invest i nastavlja da gradi i…….!!!!!!

 8. DavorBrzak kaže:

  Moja preporuka je da ne sardjujte sa Merit sistemom koji je blokiran i duzan mnogima, ali je ko sav posten svet otvorio firmu pod imenom Merit Invest i nastavlja da gradi i…….!!!!!!

  oPREZ U PRAVU SI!!!!!! GOSPODA KOJA SU DOSLA DO SUMLJIVOG SADA REGULARNOG KAPITALA SU OKORELI PREVARANTI KOJIMA OVA VLAST OMOGUCAVA DA VARA NAROD I UZ SARENU LAZU IM ZAMOTA SVE PREVARE I ISKAMCI IM I ZADNJI DINAR!

  PRICA O PORODICNOJ FIRMI NE PIJE VODU KADA SE SVE SABERE,A SAMO LJUDI KOJIMA SU OSTALI DUZNI TO ZNAJU!

 9. DavorBrzak kaže:

  nE ISPLACUJU RADNIKE KOJI KUCI GLADUJU SA DECOM I ZENOM,TERAJU FIRME U BANKROT I POD HIPOTEKE I DUGOVE !

 10. kelcseva kaže:

  sada sam se uplasila preko banke sam mislila da podignem kredit 15ooo evr a ostalo u gotovinu  sta ako merit sistem gradja zaista nije ozbiljna firma. postanar sam …. plasim se.iako u banci imam poverenje.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 24 = 29

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 13 + 15 ?
Please leave these two fields as-is: