Proleće na gradilištima u Subotici

Majski dani nisu doneli nijedno novo stambeno gradilište, ali su zato sva otvorena gradilišta uhvatila zalet. Narednih pet meseci su udarni u građevinarstvu i prilika je da svi dovedu projekte do 80% završenosti kako bi ušli u krug onih čiji se stanovi mogu kupiti subvencijama države. Međutim, postoje i oni koji dobar deo stanova rasprodaju i tokom izgradnje što u velikoj meri olakšava gradnju i ubrzava završetak.

 

DG je u Blaška Rajića za otprilike mesec dana podigao veći deo AB konstrukcije. Upotreba Peri oplata na ovom, ali i na gradilištu u Huga Badalića u velikoj meri ubrzava izgradnju što otvara mogućnost završetka zgrade za manje od godinu dana.

Profitova zgrada iako duže vreme bez građevinske ograde još uvek ima skele sa dvorišne strane.

U Huga Badalića je postavljena demit fasada a izbor boja odgovara projektu. Iza Ceresit zaštitne mreže dominira zelena nijansa boje i “čokoladni okviri”. Narednih nedelja se očekuje skidanje skela i finalizacija zgrade.

Sem smeća, ništa se bitno nije desilo u Bele Gabrića. Zabati su odavno pod fasadom, a već nekoliko meseci se očekuje prednja fasada.

Zgrada u Vase Stajića

Inkomerc je u Frankopanskoj spreman za postavljanje krova. Paralelno se radi malterisanje i priprema objekta za ugradnju stolarije.

Bau-plan je u Kireškoj u fazi postavljanja krova.

Iza zgrade su postavljeni temelji za novi niz kuća.KOMENTARI

 1. Serbianforce kaže:

  a pozoriste?,pa i tamo se sada radi ili….dzabalebari?

 2. Ма дај kaže:

  Serbianforce:

  a pozoriste?,pa i tamo se sada radi ili….dzabalebari?

  То је било само за сликање кад је султан Пајтић долазио у Суботицу…

 3. Anonimni kaže:

  mozda ste u pravu,..ovo je rubrika za privatne investicije…pozoriste se jos uvek ne smatra privatnom investicijom a da jeste sigurno bi brze napredovalo 😎  pa bi pronaslo svoje mesto medju ovim slicicama 😆

OSTAVITE KOMENTAR