Promene u režimu saobraćaja od 4. juna

Od ponedeljka, 4. juna, doći će do promene režima saobraćaja u pojedinim ulicama, prema projektu tehničke regulacije saobraćaja za Grad Suboticu, saopštio je Sekretarijat za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj Gradske uprave. U ulici Nikole Kujundžića  uvodi se jednosmerni režim odvijanja saobraćaja i to u smeru od Trga žrtava fašizma ka Preradovićevoj ulici, tako da će se i u delu Trga žrtava fašizma od ulice Somborski put do ulice Nikole Kujundžića odvijati dvosmerni saobraćaj; u Atile Jožefa u delu od ulice Somborski put do ulice Nikole Kujundžića – uvodi se jednosmerni režim saobraćaja i to u smeru od ulice Nikole Kujundžića ka ulici Somborski put;

U Kumanovskoj – uvodi se jednosmerni režim saobraćaja i to u smeru od ulice Arsenija Čarnojevića ka ulici Ivana Zajca;

Na raskrsnici ulica Aleja maršala Tita i Sep Ferenca – dolazi do promene prvenstva prolaza tako da će sada prioritet imati vozila koja se kreću ulicom Sep Ferenca u odnosu na vozila koja dolaze iz Aleje maršala Tita;

Kružni tok na uglu ulica Aleja maršala Tita i Zmaj Jovine – prvenstvo prolaza će imati vozila koja izlaze iz kružnog toka ka Aleji maršala Tita u odnosu na vozila koja iz ulice Zmaj Jovina skreću ka Aleji maršala Tita.

TV SuboticaKOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  bunite narod i ovako veze nemaju da voze suboticani jos im ovo fali

 2. crni kaže:

  ANONIMNI VOZI BICIKLO

 3. belial kaže:

  A frankopanska da bude jednosmerna?

 4. Laza Lazarević kaže:

  Slike su kao da je u pitanju karton naselje Dharavi u Indiji! Jedino goveda ne šetaju slobodno ulicama.

 5. Anonimni kaže:

  Jedino sta ima smisla u ovim promenama jeste promena prvenstva kod Hale sportova. Napokon oni koji idu ul. Ference sepa nece morati da propustaju one koji idu iz Aleje Marsala Tita

 6. (ba)laban kaže:

  Bilo bi pametno da se neko seti da zabrani učešće zaprege u saobraćaju uopšte. Konjskog izmeta na svakom koraku u centru grada, a još više kad se krene ka periferiji. Dokle ćemo više da trpimo teror garagana i njihovih konja… Takođe zabraniti i preturanje po kontejnerima i pravljenje nereda oko njih. Ko je nezadovoljan predlogom, nek’ se žali malom vuku i neka traži da ga ovaj prehranjuje, a ne da se masovno ciganišemo iz kontejnera.

 7. Vuk kaže:

  Recite vi nama koja to pametna glava odlucuje koje ce nam ulice biti jednosmerne a koje ne???Imao bih nekoliko pitanja za tog coveka da objasni neke nelogicnosti..Strasno ko nama odlucuje o gradh grkljandzija Laban postavio svoje strucne ljude napreDNO u ambis!!

 8. maximillian kaže:

  kad mislis da su naprdnjaci 100 posto idioti ..uvere te da mogu biti bar 120 posto…

 9. Surak kaže:

  Tó kod Trga Zrtava Fasizma ce biti interesantno.

 10. Pajo kaže:

  Ma daj ovaj grad nema ni toliko para da ostecene ili izlomljene saobracajne nakove zameni!Imaju izgovor sami gradjani su izlomili ukrali sta hoce ! Dali postoji u gradu jedno mesto gde se moze videti koja ulica kako je regulisana saobracajno pa nema!

 11. Komsinica kaže:

  Bilo bi svrsishodno da Dusana Petrovica bude jednosmerna (od Aleje prema Arsenija Carnojevic) da deca ne kasne u skolu jer ne mogu preci ulicu od jurnjave u Arsenija Carnojevica plus ovi koji dolaze sa Aleje…. Dok neko ne izgubi glavu!

OSTAVITE KOMENTAR