Promocija i na sajmu u Budimpešti

Na sajmu turizma koji se održava u Budimpešti od 1. do 4. marta 2012. godine, preduzeće Park Palić nastupilo je na štandu Turisitčke organizacije Vojvodine. Posetioci sajma imali su prilike da se upoznaju sa ponudom manifestacija na Paliću ove godine kao i ponudom sportskog, kongresnog, kulturnog, eko i spa turizma. Štand Subotice i Palića bio je veoma posećen a veliki broj posetioca iz Mađarske pokazalo je zainteresovanost za Palić i obilazak ove destinacije.

 

Kako bi se posetiocima sajma približio duh Vojvodine i predstavila muzika i gastronomija sa severa Bačke, gosti su imali prilike da prisustvuju promociji i degustaciji vina vinarije Zvonko Bogdan, na kojoj je nastupio i tamburaški orkestar Zvonka Bogdana. Promociji su prisustvovali gosti iz oblasti turizma kako iz Srbije tako i iz inostranstva, predstavnici pokrajinskog sekretarijata za privredu, ambasador Izraela, gosti iz Slovenije, Hrvatske i Mađarske…

 

 

 

 KOMENTARI

  1. Beli kaže:

    Kako li trošite velika pare na sajmove, promocije – čega? Ili je to vaš provod o trošku naroda? Osim dve kafane i jednog šetališta, nemamo ništa upotrebljivo. Dali znate uopšte pojam SPA turizam šta znači i šta zahteva. Eko turizam, da nam gledaju crknute ribe i ptice koje su davno napustile staništa na Ludošu? Tuga!

OSTAVITE KOMENTAR