Promocija Zlatibora i popusti za Subotičane

Turistička organizacija grada Subotice, u saradnji sa Turističkom organizacijom „Zlatibor“ u petak, 15. aprila, organizuje prezentaciju Zlatibora kao turističke destinacije, sa početkom u 12 časova, na Trgu slobode.
U samom centru grada biće postavljen pult Turističke organizacije „Zlatibor“ na kome će svi zainteresovani Subotičani moći da dobiju informacije o turističkoj ponudi, ali i da uživaju u zvucima zlatiborskih trubača koji će prošetati centrom, od hotela Patria do pulta Turističke organizacije „Zlatibor“, u 12 časova.

Kao posledica odlične saradnje ove dve turističke organizacije, TO Zlatibora odlučila se da odobri popuste svim Subotičanima na hotelske usluge i izlete u iznosu od 5 do 30 procenata. Pult u centru omogućiće građanima da se informišu o ponudi i popustima koje je moguće ostvariti preko 20 turističkih subjekata na Zlatiboru.

Pored predstavnika Turističke organizacije „Zlatibor“, na prezentaciji će se obratiti predstavnici hotela i turističkih agencija sa Zlatibora.

Slika

Nakon audio-video izlaganja biće organizovana degustacija zlatiborskih prehrambenih proizvoda i pića, a na Trgu će se deliti propagandni materijal i goste će zabavljati trubački orkestar.

Turistička organizacija grada Subotice planira uzvratnu posetu Turističkoj organizaciji „Zlatibor“ i organizovanu prezentaciju turističkih, kulturnih, gastonomskih i drugih sadržaja Subotice i njene okoline na teritoriji opštine Čajetina i na Zlatiboru. Cilj ove saradnje jeste podizanje broja posetilaca u Subotici i okolini, ali i još bolje pozicioniranje grada u regionalnim turističkim tokovima.KOMENTARI

  1. Dreamgirl kaže:

    Tokom današnjeg potpisivanja protokola o saradnji Turističke organizacije grada Subotice i Turističke organizacije Zlatibora, povodom projekta "Grad partner", direktor TOGS-a, Nebojša Daraboš, naveo je da "moramo zajedničkim snagama da sarađujemo jer je veoma teško zadržati turiste u kontinentalnim turističkim destinacijama. Ovaj projekat je veoma bitan iz razloga što dve turističke organizacije mogu zajedno da nastupaju na turističkom tržištu, da međusobno promovišu svoje turističke proizvode ali i da prenose znanja i iskustva jedni drugima."

    Slika

    – "Naš izbor da nam ove godine Subotica bude grad partner našao se kao logičan jer su Subotičani dugogodišnji gosti na Zlatiboru i odobravanjem popusta na smeštaj, hranu i izlete mi želimo da na neki način izrazimo zahvalnost već tradicionalnim našim gostima", rekao je direktor Turističke organizacije Zlatibora Darko Đurović.

OSTAVITE KOMENTAR

6 + 1 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 14 + 13 ?
Please leave these two fields as-is: