Promocija Zlatibora i popusti za Subotičane

Turistička organizacija grada Subotice, u saradnji sa Turističkom organizacijom „Zlatibor“ u petak, 15. aprila, organizuje prezentaciju Zlatibora kao turističke destinacije, sa početkom u 12 časova, na Trgu slobode.
U samom centru grada biće postavljen pult Turističke organizacije „Zlatibor“ na kome će svi zainteresovani Subotičani moći da dobiju informacije o turističkoj ponudi, ali i da uživaju u zvucima zlatiborskih trubača koji će prošetati centrom, od hotela Patria do pulta Turističke organizacije „Zlatibor“, u 12 časova.

Kao posledica odlične saradnje ove dve turističke organizacije, TO Zlatibora odlučila se da odobri popuste svim Subotičanima na hotelske usluge i izlete u iznosu od 5 do 30 procenata. Pult u centru omogućiće građanima da se informišu o ponudi i popustima koje je moguće ostvariti preko 20 turističkih subjekata na Zlatiboru.

Pored predstavnika Turističke organizacije „Zlatibor“, na prezentaciji će se obratiti predstavnici hotela i turističkih agencija sa Zlatibora.

Slika

Nakon audio-video izlaganja biće organizovana degustacija zlatiborskih prehrambenih proizvoda i pića, a na Trgu će se deliti propagandni materijal i goste će zabavljati trubački orkestar.

Turistička organizacija grada Subotice planira uzvratnu posetu Turističkoj organizaciji „Zlatibor“ i organizovanu prezentaciju turističkih, kulturnih, gastonomskih i drugih sadržaja Subotice i njene okoline na teritoriji opštine Čajetina i na Zlatiboru. Cilj ove saradnje jeste podizanje broja posetilaca u Subotici i okolini, ali i još bolje pozicioniranje grada u regionalnim turističkim tokovima.KOMENTARI

  1. Dreamgirl kaže:

    Tokom današnjeg potpisivanja protokola o saradnji Turističke organizacije grada Subotice i Turističke organizacije Zlatibora, povodom projekta "Grad partner", direktor TOGS-a, Nebojša Daraboš, naveo je da "moramo zajedničkim snagama da sarađujemo jer je veoma teško zadržati turiste u kontinentalnim turističkim destinacijama. Ovaj projekat je veoma bitan iz razloga što dve turističke organizacije mogu zajedno da nastupaju na turističkom tržištu, da međusobno promovišu svoje turističke proizvode ali i da prenose znanja i iskustva jedni drugima."

    Slika

    – "Naš izbor da nam ove godine Subotica bude grad partner našao se kao logičan jer su Subotičani dugogodišnji gosti na Zlatiboru i odobravanjem popusta na smeštaj, hranu i izlete mi želimo da na neki način izrazimo zahvalnost već tradicionalnim našim gostima", rekao je direktor Turističke organizacije Zlatibora Darko Đurović.

OSTAVITE KOMENTAR

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 14 + 6 ?
Please leave these two fields as-is: