Pronađen jarac Čongor

Nakon desetak dana lutanja na slobodi, jarac Čongor koji je pobegao sa parenja, vraćen je vlasniku.

Juče pre podne pronađen je jarac Čongor, našao ga je komšija Labodi i vratio vlasniku Luki Remešu. Prema rečima Geze Peštija životinja nema nikakvih problema. Ovu sretnu vest je Geza Pešti javio Pannon RTV jer je prošle subote zatražio pomoć u traženju jarca koji se trebao pariti sa njegovim kozama.

Danas je jarca Čongora pronašla porodica Labodi i vratila ga vlasniku Luki Remešu. O okolnostima pod kojima je prođen jarac niko nije hteo da govori pred kamerama. Geza Pešti je rekao da jarac nakon nedelju i po dana lutanja nema posledica.

RTV PannonKOMENTARI

 1. Raspop Teodosije kaže:

  Verujte, više volim da čitam o Čongoru neogo o gradonačelniku.
  Dobrodošao kući Čongore.
  A što se tiče ovog drugog, pa i on bi polako mogao da krene svojoj kući…

 2. Indijanac kaže:

  Sreća Čongorova što ga nisu pronašli migranti, inače bi već davno bio duhom na onom drugom svetu, a telom na ražnju.
  A pre toga bi ga još možda i silovali.

 3. Istina... kaže:

  Vest o događaju od izuzetne važnosti za Regiju, “Region”, Evropsku uniju, evroatlantske integracije, demokratiju, slobode, nezavisnost. Zvezda vodilja ka Boljem sutra! Bravo za savremen medij, za radio i televiziju, koji je vest plasirao. To je taj pravi duh kreativnosti i intelektualizma Nove Evrope.

 4. stormwatch kaže:

  Bokkechke je posle duge i opsezhne potrage pronadjen kod komshije….ahahahahaha…pitanje za Indijanca, da li je maloletna devojcica visestruko silovana od svog oca, silovana od emigranata? Da li su stotine pretucenih i silovanih Subotichanki u 2018, silovane od strane emigranata ili od domacih divno odgojenih subotchana?

 5. gligorije kaže:

  istina
  obicno intelektualci ne citaju ovakve vesti, ti si ih i procitao pa jos iskomentarisao … ne vredi ti vise laprdati…. da te ne interesuje ne bi citao. al sta ces postoji raznoraznih dusevnih hrana…ovaj sajt je tvoja hrana… uzdravlje!!!

 6. gligorije kaže:

  istina
  da jesi kao sto NISI, ne bi ti ni pogledao ovaj nas salasarski sajt…al ga evidentno VOLIS stalno si prisutan ovde.

 7. Istina... kaže:

  Ja sam tupava. Molim vas razumite me.
  Agentu Csongoru zselim sretan povratak doma.

 8. Istina... kaže:

  Agentura je opsednuta mnome, ne odustaje od pisanja pod mojim nickovima. Istinu treba marginalizovati, poniziti, ismejati, diskreditovati, diskvalifikovati, utamničiti, ubiti… između ostalog i nazivajući je tupavom. Bravo, tako se ide “napred”, ostvaruju rezultati “nikad bolji”, postižu uspesi “kao nikada do sada”! Još jednom, bravo!

 9. STeve kaže:

  LoL!

OSTAVITE KOMENTAR