Proširen kolovoz u ulici Matije Gupca

Kolovoz u Ulici Matije Gupca u Subotici u dužini od 480 metara, proširena je sa četiri na pet metara.
Iz gradskog budžeta za ovaj posao usmereno je pet miliona dinara. Proširenjem ulice stanovnici mesnih zajednica „Prozivka“ i „Centar III“ će mnogo brže i lakše stizati do centra grada.

Iduće sedmice biće proširen i kolovoz u Palmotićevoj ulici, najavio je Predrag Radivojević, direktor gradskog preduzeća za upravljanje putevima.

DnevnikKOMENTARI

 1. Suboticanin kaže:

  I bolje sto niste stavili sliku kako izgleda

 2. amacak kaže:

  proširenje je bilo neophodno ali zmeđu kumičićeve i 8. marta nije efikasno jer stanari relativno nove zgrade parkiraju delom na kolovozu. biće to još gore jer se malo niže sa suprotne strane gradi još jedna. ako planeri iz prošlog veka nisu predvideli ovoliki broj automobila po stanovniku sad se golim okom vidi da skoro sva naselja sa visokogradnjom počinju da liče na mumbai što se parkinga tiče.

 3. Zorica kaže:

  NIkad nam nista nece valjati takav narod,,,,sta ces,,,mada je dobro ispalo kad su sve presvukli

 4. (ba)laban kaže:

  @Zorica

  Šta ima novo u šupku gradonačelnika i njegovih podanika?

  Pratim te već dosta dugo i vidim da si uvek na njihovoj strani, bez obzira kakvu glupost ili nezakonitost oni počinili. Da bi podržavao njihov rad i njihove bolesne ideje i projekte stvarno moraš biti debil, što ti neosporno jesi. No, sam si birao poslodavca.

 5. Istina... kaže:

  A ko si ti, Balabane, da pratiš, pretiš, psuješ, klevećeš, vređaš? Rećiću ti ko si – agent Zla. Koliko vam je vaših žrtava dovoljno? Nema tome kraja, nema im konačnog broja i zadovoljavajućeg otetog im blaga.

 6. Salamander kaže:

  Zašto nisu stavljene bankine, koliko su koštali radovi i zbog čega nisu uradili kompletnu rekonstrukciju puta nego samo presvlačenje? Neke od ovih odgovora ste mogli da ubacite u tekst…

OSTAVITE KOMENTAR