Prskanje komaraca na Prozivci, Bajnatu…

Preduzeće „Oris“ d.o.o. iz Sombora, obaveštava građane da će sprovesti tretman suzbijanja odraslih komaraca sa zemlje u periodu od 3.9.2018. do 7.9.2018. godine.
Tretman odraslih komaraca sa zemlje će se izvršiti na dan sa povoljnijom meterološkom situacijom u vremenu od 19:00 do 22:00 časa. Tretman će se vršiti na teritoriji sledećih mesnih zajednica: Palić (turistička zona), Prozivka i Bajnat.
Tretman će se vršiti ULV tehnikom sa zemlje, preparatom na bazi aktivne materije deltametrin. Preparat je toksičan za pčele, pa se mole pčelari da svoje košnice zatvore ili uklone na udaljenost od najmanje 5 km od mesta vršenja tretmana. Dejstvo navedenog preparata traje 3 dana. Mape sa lokacijama na kojima se vrši tretman dostupne su na fejsbuk i internet stranici (www.oris.rs) preduzeća „Oris“ doo Sombor. Telefon za sve dodatne informacije je: 025/515 50 55.

RTV Yu eco

 KOMENTARI

 1. avet kaže:

  Ovi jadni pčelari ove godine već jedno peti put sklanjaju kočnice zbog prskanja komaraca.
  Biće skup med ove godine,ako ga uopšte i bude, pa nije transport košnica na bezbedno mesto trošak od sto dinara.
  Neko tu od nekog pravi budalu, umesto da već jednom održe reč pa da uprskaju te proklete komarce.
  Sad ne valja vreme, prošle godine ih nisu izbrojali na vreme, kad su izbrojali komarce onda se vreme pokvarilo, uvek su imali neki izgovor.
  A onamo u Beogradu već navodno i smrtnih slučajeva ima od uboda nilskih komaraca.

 2. Buby kaže:

  Prošli put kada su špricali komarci me to veče ujedali a mene bolela glava.Bila na dvorištu kada je avion preletao.

 3. Sojic kaže:

  Uzimanje para

OSTAVITE KOMENTAR