Prva beba u 12 i 20, a u 2012.smo ušli bez većih incidenata

Prva beba u Subotici je dečak, dugačak 51 centimetar i težak 3650 grama. Na svet je došao u 12 časova i 20 minuta prvog januara, a majka Gabriella Roka kaže da joj je ovo četvrta beba.

 

Inače sam doček najluđe noću u gradu je protekao bez incidenata.

Na području PU Subotica tokom vikenda bilo je 9 saobraćajnih nesreća , u kojima je jedno lice zadobilo teške telesne povrede, dok su 4 lica zadobila lakše telesne povrede. Bilo je i nekoliko tuča ali sa manjim intezitetom nego ranijih godina. U subotičkoj policiji kažu da je novogodišnja noć protekla mirno i veselo.

 

U komunalnoj polici kažu da nisu imali intervencija tokom novogodišnje noći. Bilo je dosta poziva od strane građana zbog petardi, ali pošto je u pitanju remećenje Javnog reda i mira upućivali su ih na redovnu policiju. 31.decembra predveče komunalni policajci su Senćanskom groblju jurili svinje, koje su upale.

 

Tokom novogodišnje noći u Subotici je bilo zabeleženo 24 intervencije u ambulanti, 32 lekarske intervenicije na terenu i tri intervencije na trgu. Pored toga zabeleženo je 12 intervencija od strane medicinskih tehničara. Zabeležen je veliki broj pijanstva, par tuča u kojoj je jedno lice teže povređeno. Prvog januara zabeleženo je 30 intervencija na terenu, 90 u ambulanti. Uglavnom se radilo o srčanim bolesnicima, a bila je i jedna tuča.

 

Na Hitnom prijemu Opšte bolnice u Subotici zabeleženo je 38 pregleda, bilo je 12 prijema, a ukazana je lekarska pomoć povređenima u jednoj saobraćajnoj nesreći i četiri tuče. Zabeležen je veliki broj pijanstava kod mladih ljudi i to pretežno devojaka.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR