Prva pobeda Spartaka ove sezone

Što se tri kola očekivalo to se danas i dogodilo. Prva pobeda "golubova" ove sezone. Po kišovitom vremenu u teškim uslovima i natopljenom terenu u Subotici na gradskom stadionu je odigrana utakmica između Spartaka Zlatibor vode i Čukaričkog Stankoma.

Slika

Domaći su igrali za prvu pobedu ove sezone dok je gostima cilj bio osvajanje prvih bodova. Subotičani su uspeli u svojoj nameri. Spartak je u prvih 45 minuta imao inicijativu, mada nisu uspeli to i konkretizovati. Odmor je više prijao "spaletu", a najviše Ubiparipu koji je u 48. minutu zatresao mrežu. Posle vođstva, Spartak još bolji. Igralo se onako kako je domaćin hteo, iako su gosti odolevali, u 83. minutu su provaljeni. Vidak Bratić, stameni odbranbeni igrač plavo belih je postavio konačan rezultat od 2:0. Čukarički će prve poene morati da juri protiv drugih. Razvoj situacije na ostalim terenima je bio takođe povoljan tako da će po završetku ovog kola prvoplasirana ekipa bežati Spartaku samo dva boda. U sledećem kolu "golubovi" gostuju ekipi Metalca koja je danas izgubila od Borca 1:0.
FK Spartak Zlatibor voda-Čukarički Stankom 2:0KOMENTARI

  1. Zoka kaže:

    Dragan Miranović, trener Spartak Zlatibor vopde ovako je prokomentariso meč protiv Čukaričkog: "Fer i sportska igra, primer kako se može igrati čvrsto, a biti korektan. Sa time što smo mi više želeli pobedu i napravili igru koja se bazira na tome da napad počinje čim se izgubi lopta imali smo prednost. Protivnik nam je odlično parirao tokom celog meča, a mi smo imali sreću da u pravim momentima postignemo golove i privedemo meč kraju. Kada uporedim ovu utakmicu i one ranije, vide se napredak i poboljšanje odnosa prema igri."

OSTAVITE KOMENTAR

2 + 6 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 9 + 4 ?
Please leave these two fields as-is: