Prve ovogodišnje laste u jatu golubica

Iz ženskog fudbalskog kluba Spartak stižu vesti o pojačanjima “plavih golubica” i to već prvog dana od početka ovogodišnjeg prelaznog roka.

 

Prvo pojačanje je Kristina Krstić (23), visoka je svega 1,64 ali to joj ni malo ne smeta da demonstrira kvalitete rasnog napadača, kako bi se to u žargonu reklo. Inače, Kristina je jedna od najiskusnijih domaćih igračica i standardna je članica A selekcije Srbije. Domaća publika je na Spartakovom stadionu imala prilike da vidi Kristinu i prošlog leta, na kvalifikacionom turniru Lige šampiona, kada je nastupala za ekipu BIIK iz Kazahstana.

 

Drugo pojačanje stiže iz niškog Mašinca. U pitanju je Milena Nikolić (20), univerzalna igračica koja se podjednako dobro snalazi u liniji odbrane, ali i na poziciji napadača. Milena je takodje reprezentativka i dobro je poznata ljubiteljima ženskog fudbala u regionu, ali nastupa za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

 

“Veoma smo srećni što smo uspeli dovesti dve sjajne igračice koje će svojim kvalitetima zasigurno pojačati ŽFK Spartak. Verujem da će se brzo adaptirati u novoj sredini i na najbolji način nametnuti šefu stručnog štaba.” – rekao je Bojan Arsić, sportski direktor ŽFK Spartaka.KOMENTARI

  1. BlueMarine kaže:

    dajte pozitivan glas ako ste skontali slucajnost na drugoj slici 😀

  2. Warrior kaže:

    @BlueMarine

     

    Свака част на моћи запажања 😆

OSTAVITE KOMENTAR