Prvi letnji vikend na plaži

Iako već danima Subotica beleži visoke temperature, Palić ne uspeva da privuče kupače. Svega stotinjak najodanijih sugrađana se okupilo na peščanoj plaži i Muškom štrandu da prvi letnji vikend provedu kraj jezera. Retki su bili oni koji su ulazili u vodu, a kao razhlađenje  se uglavnom koriste tuševi.

 

Sportovi na pesku su popularni, pa se pored odbojke od ovoga leta igra i rukomet. Primetna je sređenost same plaže i pojedinih delova Vikend naselja, dok još uvek postoje i ona mesta koja su obrasla u korov do kolena. Odnošenje smeća iz Vikend naselja je i dalje nerešen problem, stoga će vas ono i prvo dočekati ukoliko se uputite na peščanu plažu.

Provod uz muziku na plaži.

 KOMENTARI

 1. volivoda kaže:

  Pa da li je cudno sto nema ljudi? odgovoricu NIJE , najodaniji ??? Ja bih drugacije to formulirao al neka ostane najodaniji. Pogledajte kakva je voda u jezeru u Backoj Topoli ? prozirna sve do plaze ! Vide se kamencici . A na Palicu ? Ne daj boze ! Ako ovim tempom prociscavaju jezero nece biti kupaca do kraja ovog Mileniuma . Sretno , nadati se moze 🙂

 2. volivoda kaže:

  Pa jel ovo cisto , neka odgovorni dodu prvi da se okupaju u ovu kanalizaciju i neka uzmu gutljaj u grlo svi koji su izjavili da je voda UREDU za kupanje!

 3. kupač kaže:

  Zašto se Subotica nebi oprobala i u medicinskom turizmu, kad za to ima sve uslove. Kupanje u “zdravoj” jezerskoj vodi, mali gutljaj, “zdrave” vodice, tuširanje i prenoćišta na zaraznom odeljenju naše bolnice, analize u privatnim laboratorijama i klinikama bi bile dnevne aktivnosti. Turistički radnici razmislite. 😀

 4. autonom kaže:

  svi oni koji ga i su ga unistili na kupanje bez prava izlaska iz vode ….pa malo i oni da se napiju vode  😉

OSTAVITE KOMENTAR