Prvi projekat u 2013. godini

Prvi projekat u 2013. godini koji će se realizovati i označiti početak nove građevinske sezone u Subotici je već u fazi realizacije. Tačnije, dokumentacija je pripremljena a u ovom trenutku traje procedura pribavljanja ponuda preko javne nabavke.

 

4. decembra je Direkcija za izgradnju grada u Službenom glasniku Republike Srbije, objavila Javni poziv za prikupljanje ponuda u otvorenom postupku za javnu nabavku radova na rušenju skeleta pored Otvorenog univerziteta u Subotici.

Rok za podnošenje ponude je 30 dana od dana objavljivanja javnog poziva, nakon čega će uslediti izbor izvođača radova. Kako nezvanično saznajemo nekoliko građevinskih firmi je zainteresovano za ovaj posao.

 

Početak radova na rušenju će u mnogome zavisiti od vremenskih prilika, a pored uklanjanja pomenutog skeleta, radovi predviđaju i uređenje nastale površine kako bi se prostor pored Otvorenog univerziteta doveo u red. Novonastala površina će biti ozelenjena.KOMENTARI

 1. warrior kaže:

  da nije ovo, barem peti put da prikupljaju dokumentaciju?
   

 2. Stein kaže:

  Koliko me sećanje služi, ovo je trebalo da se ruši istog dana kada je NATO počeo da bombarduje Srbiju. Šta bi sa vojskom koja je to trebala da odradi?

 3. Đorđe kaže:

  Trebalo je to da se ruši još osamdesetih godina, razgovarao sam sa majorom koji je to trebao izvesti, objašnjavao je da će se sve složiti na hrpu, a amfiteatru ništa… Istina, bilo bi mnogo prašine. Čovek mislim da više nije ni živ, a od tri objekta za koja se spremao da ih eksplozivom ruši, danas još stoje — sva tri.

 4. warrior kaže:

  zvao se major petko
   

 5. emanuel kaže:

  Super što će biti zelena površina a ne još jedan parking!!

 6. vip kaže:

  Koliko ja znam KASA je vec jednom podigao pare za rusenje?Koliko puta ce se to placati!

 7. Perix kaže:

  emanuel:

  Super što će biti zelena površina a ne još jedan parking!!

  E, sad’ si im dao ideju… Znaš kako im malo fali! 😈 

 8. gomby kaže:

  Ovo je nama starijima uspomena , jer su RADNICKI GRADILI SUBOTICANI sasvojim parama , imalisu markice zvani ciglja jer su to dobijali prilikom odbijanja od plate . Ali da predemo na danasnjicu , ja sam stariji ali me mozak jos nije izdao , znam da je gradonacelnik obecao da ce do kraja godine biti sruseno tako zvani SKELETpored radnickog , gde je nekad trebalo biti velika dvorana za bioskopa .Ali izgleda da cemo ga jos gledati neko vreme , jedino me tesi da ako nisu i sada slagali , da ce da naprave park ili da ce da ozelene taj deo bar ce biti malo vise zelenila u gradu , u cemo smo svakako pali na rang listi kako smo nekad bili jer zvali su nas ZELENI GRAD a sad ce nas zvati GRAD RUSEVINA :::,.

OSTAVITE KOMENTAR

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 5 ?
Please leave these two fields as-is: