Prvi put reflektori na Spartaku, pobeda nad Metalcem

79. minut utakmice Spartak – Metalac bio je onaj koji se čeka već 45 godina. Uključeni su reflektori na radost malobrojnih navijača koji su i pored hladnog i tmurnog vremena došli na stadion. Najuporniji ljubitelji fudbala nagrađeni su i dobrom igrom i pobedom Spartaka iako kod nekih nije bilo vere u motivisanost Plavih golubova s obzirom na bezbednu poziciju koju zauzimaju na tabeli.

reflektori 1

Gosti iz Milanovca koji se bore za opstanak, poveli su već u 7. minutu. Pre desetak dana na istom ovom mestu, pošlo im je za rukom da se odbrane svih devedeset minuta ali danas nije bio njihov dan. Spartakovi momci preokrenuli su rezultat i na kraju slavili 3:1.

Tamni oblaci prekrili su Gradski stadion pa je poslednji deo utakmice ušao u sumrak. Bila je to prilika i opravdanje da se uključi novo osvetljenje. Prisutni su tada mogli da vide travnjak i igru na njemu u jednom ambijentu koji do sada nije bio.

Biće još prilike za veliku promociju reflektora ali neka ostane zabeleženo da su prvi put upaljeni 18. aprila 2017. godine.

 Spartak-Metalac 3:1 (Stojković 37, Mudrinski 57, Ivanović 72 – Rovčanin 7)

reflektori 2

reflektori 3

reflektori 5KOMENTARI

  1. Cicko kaže:

    Afet dislajkovao

  2. Nikola kaže:

    Bravo Spartak!!! pozz iz Zadra

  3. stormwatch kaže:

    NAPRED SPARTAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OSTAVITE KOMENTAR