Putevi prohodni, saobraćaj usporen

Sneg koji je počeo da pada oko 4 čaša ujutru stvorio je probleme vozačima, biciklistima i pešacima. Većina puteva je bila klizava, a kroz neke ulice u prigradskim naseljima nije se moglo ni proći. U JKP” Čistoći i zelenilu” kažu ističu da su počeli da rade proširen program i da lokalni putevi prohodni.
– Sneg koji je počeo da pada u ranim jutarnjim časovima nije nam stvorio veće probleme. Ekipe Čistoće su za sada bacile oko 10 tona soli i rizle i počeli su da rade prošireni program. Čiste se putevi prigradskih mesnih zajednica, kao i trotoari i biciklističke staze. Čistimo puteve u Tavankutu, Hajdukovu, Žedniku i drugim putevima. Naredni dani će biti ledeni i savetujemo oprez vozačima – Milosav Stanojević, šef Zimske službe u “Čistoći i zelenilu”.

Slika

U Komapaniji “Vojput”, koja je zadužena za održavanje regionalnih i magistralnih puteva, objašnjavaju da su počeli da čiste autoput i da se na svim magistralnim i regionalnim putevima saobraćaj odvija bez problema.

Iz preduzeća Vojput upozoravaju vozače da zbog stalnih snežnih padavina opreznije voze i na put ponesu svu potrebnu zimsku opremu.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 33 = 38

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 6 + 12 ?
Please leave these two fields as-is: