Rad nove fontane obustavlja se na par dana

Nakon testiranja opreme, a u toku probnog rada nove  fontane, došlo je do potrebe podešavanja hidromašinskog sistema iste i usklađivanja parametara funkcionisanja. Zbog toga će rad fontane biti obustavljen  naredna tri do četiri dana, najavljeno je iz Gradske uprave.

TV Subotica


KOMENTARI

 1. Idemo kaže:

  Sad to sredite

 2. Anonimni kaže:

  U stilu pismenosti ovog saopštenja, a na osnovu slogana ovog sajta da pokažem svoj stav, iznosim ga prilagođavajući se već pomenutom načinu – došlo je do saznanja (naravno da nije otilšlo!) da su radovi na ovoj parternoj prskalici zvanoj fontana izvedeni sveopštom nestručnošću kako po pitanju uklapanja u smislu arhitektonskog nasleđa mesta i okolne lokacije iste, tako i po pitanju tehničkog aspekta u smislu neophodnog sveukupno zamišljenog funkcionisanja novog prepoznatljivog ostvarenja savremenosti ovog grada koja potencijalno predstavlja novu znamenitost i predviđeni turistički atraktivan potencijal. Da skratim po naški – fušeraj u svakom pogledu!

 3. Kardi kaže:

  Kao u Monti Pajtonovom letecem cirkusu, samo sto je ovde tuzno umesto da bude smesno….

 4. adkersu kaže:

  “Nakon testiranja opreme, a u toku probnog rada nove fontane, došlo je do potrebe podešavanja hidromašinskog sistema iste i usklađivanja parametara funkcionisanja”
  U stilu pismenosti ovog saopštenja, a u skladu sa sloganom ovog sajta da se pokaže sopstveni stav, evo ga: došlo je do saznanja (naravno da nije otišlo!) da su radovi na parternoj prskalici nazvanoj fontana izvedeni van svih parametara usklađenih prema prihvatljivim aspektima izvedenih radova u smislu kvaliteta kako građevinskih tako i ambijentanih, odnosno prihvatljivih za lokaciju u smislu arhitektonskog nasleđa okruženja lokacije iste, ne zanemarujući tehničke, pogotovo hidromašinske uslovljenosti.
  Po naški – fušeraj za velike pare! A najviše me pogađa i boli da od nas prave budale, a Suboticu srozavaju iz dana u dan na nivo neke balkanske zabiti.

 5. Uuaaaa Vučiću kaže:

  Realno nije fontana jedino što se treba obustaviti. Mislim na vas SNS govna!

 6. Siniša Veliki kaže:

  Dragi gradjani i gradjanke ništa se ne brinite ova fontana ughghg mašina za pranje para će proraditi… isto kad se i pozorište bude otvorilo. Znači nikada. Još jednom srećan dalji život u bedi, a ja odo u svoju vilu.

 7. Zatvoreni Milošević kaže:

  Sramota, pre bi izvođači bili proterani iz zemlje za ovakvo smeće od rada. Danas se takvi nagrađuju.

 8. f kaže:

  A ona lažna priča da fontana gubi velike količine vode zbog loše izvedenih radova… Naravno, to je nemoguće. Ovo je samo redovno održavanje, a ja slepo verujem…

 9. (ba)laban kaže:

  Dugo vam je trajala. Uzevši u obzir, kakva je to natprirodna inteligencija iz SNS sekte zamislila ovaj projekat, može se reći da je dugo i trajao.

 10. Milos kaže:

  Ne znam ko je vise nesposoban: gradska uprava ili ovi izvodjaci.
  Ali u svakom slucaju i jedni i drugi su katastrofa

 11. Palamud kaže:

  Da li je stvarno u ovom gradu tesko nesto normalno i lepo uraditi ?
  Fontana pozoriste a sad i one klupe po korzou,zar je tesko ukljuciti nekog pismenijeg urbanistu npr iz Beograda,Novog Sada ili Budimpeste.Drzite se Subotickih urbanista a da su valjali danas bi Subotica bila primer.Grad unisten a urbanisti isti.
  Koja logika ? Vlast se menja a cinovnici isti vec decenijama.

 12. JaPaja kaže:

  Ja imam pitanje za gradonačelnika Bakića. Kad je tako expeditivan nadam se odgovoru od njega.
  Ko je platio asfaltiranje ulica oko Mlečne pijace i ne samo tih ulica i parkinga. Da li je Parking Subotica učestvovala u finansiranju asfaltiranja i njihovih – naših parking mesta ili se to podrazumeva tj finansiraće se iz 6 500 dinara sredstava koje Parking servis izdvaja godišnje u budžet grada Subotice.
  Jel on misli i dalje da prevaljuje troškove ovog džabalebaroškog i trutovskog preduzeća na građane?

 13. Pera kaže:

  Zar je ona Đinđićeva na njegovom trgu bolja? Ali su joj sipali hvalospeve zbog “demokratske” podobnosti. Ova “ne valja” jer su projekat nametnut spolja poslušno sproveli “Miloševićevci iz devedesetih”. Licemerje koje tera na povraćanje. Na stranu što su oba projekta sranje.

 14. saša kaže:

  @Uuaaaa Vučiću
  Znaš kako smo kao klinci govorili “govno mi kaže pa se i ne ljutim”.

 15. (ba)laban kaže:

  @saša

  A jesi se pronašao prozvanim. Nisam ni sumnjao.

 16. saša kaže:

  (ba)laban
  A ko je tebe šta pitao? Oglašavajući se na prepisku u kojoj ne učestvuješ sam si pokazao da se i ti osećaš prozvanim. Ti si zaista pravi “Dijamant”, hoću da kažem u svašta se mešaš. Kako se ono kaže “mešaj kad tebe j….”, a do tada ćuti.

 17. Netribaš bogov kaže:

  E, da su nam danas dostupni računari, pneumatika, hidraulika… Gde bi nam bio kraj?! Radila bi prskalica u centru kao babina u bašti!

OSTAVITE KOMENTAR