Radijalac uskoro bez rupa

Radovi na asfaltiranju puteva su startovali i na Aleji Maršala Tita, gde se započelo sa skidanjem bankine kako bi se ista izdigla i pripremila za novi sloj asfalta. Radiće se desna strana aleje a pored bankina, asfaltiranju će predhoditi i podizanje šahti, kao i skidanje tankog sloja postojećeg asfalta kako bi se dobila hrapava površina. Ukupna površina koja će biti asfaltirana je 4510 kvm, što predstavlja dobar deo ulice koji je trenutno pod rupama.

Slika

Slika

U skorije vreme je potrebno očekivati i početak radova u Zmaj Jovinoj od ulice Đure Đakovića do Partizanske, koja će biti asfaltirana u dužini od 180 metara.

U prethodnih par godina smo imali prilike da posmatramo kako Novosađani probijaju nove bulevare preko njiva i poskidanih pruga, čekajući da se nešto slično i kod nas desi. Nije da probijamo bulevar ali svakako radovi na potpuno novoj trasi, kroz njive osvežavaju grad koji ozbiljniju saobraćajnicu nije dobio decenijama unazad.

Na raskrsnici sa Kireškom još uvek nema zemljanih radova, ali kako se novom trasom približavamo Majšanskom putu tako se trasa širi i radovi sve ozbiljnije izgledaju.
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Na drugom kraju grada, na Zorci se takođe radi. U Erdutskoj je doslo do skidanja sloja zemlje, dok je jedan deo Pokreta Nesvrstanih pod kamenom.

Slika
foto: tdejo86 SSC

Slika
foto: tdejo86 SSCKOMENTARI

 1. Zabrinuti gradjanin kaže:

  Postovani,
  Da li biste mogli da objavite neke tekstove oko ucestalih kradja, obijanja i unistavanja automobila na Radijalcu?
  U poslednjih nedelju dana moj automobil su dva puta obijali, razbili staklo, a jutros ukrali retrovizore. Pre 6 meseci isto su mi razbili stakla na automobilu i pretrazili auto. Policija na pozive i prijave ne reaguje, bar ne vidno i sa rezultatima, mislim da je zastrasujuce jer se Radijalac pretvara u totalno nebezbedni deo grada. Molim Vas i sve zabrinute gradjane Radijalca da se pokrene kampanja za povecanje bezbednosti ! Ne mogu vise svakog jutra da izlazim i strepim sta ce mi nedostajati na automobilu.
  Hvala unapred,
  Zabrinuti gradjanin

 2. djomla kaže:

  Niste prvi koji se pozalio na ovaj problem. Ako mediji treba da pokrenu stvar onda cemo pokrenuti…

 3. Zabrinuti gradjanin kaže:
  djomla napisao:Niste prvi koji se pozalio na ovaj problem. Ako mediji treba da pokrenu stvar onda cemo pokrenuti…

  Hvala Vam, samo tako mozemo da uradimo nesto sve smo pokusali do sada!

  Hvala

 4. djomla kaže:

  Još jedna ulica koja na sebi ima više od tri vrste zakrpa različitih boja će biti presvučena novim asfaltom.

  Danas su počeli radovi na sanaciji kolovoza i izdizanju šahti u ulici Partizanskih baza, na potezu od Segedinskog puta do ulice Radnoti Mikloša. Radovi se finansiraju sredstvima budžeta Grada Subotica.

  Slika

  Slika

  Slika

OSTAVITE KOMENTAR

+ 71 = 73

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 3 + 9 ?
Please leave these two fields as-is: