Radionica: “Umetnost iz supermarketa”

U Savremenoj galeriji Subotica (Likovni susret), održaće se u subotu, 10. marta kreativna radionica za decu “Umetnost iz supermarketa” .

U subotu 10. marta 2018. godine od 10.00 do 12.00 časova u Savremenoj galeriji Subotica, Park Ferenca Rajhla 5. Radionica će biti priređena u okviru pratećeg programa izložbe “Pop art i odjeci: This is today”.

Radionica će početi kratkim vođenjem kroz izložbenu postavku i upoznavanjem polaznika sa pop artom kao umetničkim pokretom i umetničkim postupcima autora čija su dela zastupljena na izložbi. U kreativnom delu radionice deca će raditi slike-kolaže inspirisana delima autora po izboru, a koja su prethodno videli kao deo izložbe.

Radionica je besplatna i namenjena deci uzrasta od 7 do 11 godina. Broj učesnika je ograničen na 12, te je neophodno da najavite Vaš dolazak najkasnije do 7. marta 2018. na sledeću e-mail adresu: pedagog.sgsu@gmail.com

Materijal za izradu kolaža obezbeđuje Savremena galerija Subotica, a radionicu će voditi Jasmina Jovančić Vidaković, kustoskinja pedagog Savremene galerije Subotica.

Za više informacija možete se obratiti Jasmini Jovančić Vidaković na 024 553 725 pedagog.sgsu@gmail.comKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR