Radionice izrade grafita na platnu

U okviru prekograničnog projekta Hrvatska-Srbija, pod nazivom “Panona net – Model upravljanja destinacijom”, Otvoreni univerzitet organizuje dve radionice izrade grafita na platnu, uz učešće grafitera iz Subotice i drugih gradova Srbije, kao i kolega iz Hrvatske.

Prva radionica održaće se od 20. do 23. maja, kao najava za 28. Festival evropskog filma Palić, a druga od 16. do 19. jula, tokom trajanja Festivala.

Zainteresovani  treba da poseduju osnovno iskustvo u izradi grafita, dok će organizatori obezbediti sve materijale potrebne za rad, kao i osveženje za polaznike. Grafiti na platnu kreirani na radionici će biti izloženi u galeriji Otvorenog univerziteta.

Rok za prijave je ponedeljak, 17. maj, putem mejl adrese csillan@openunsubotica.rs.

TV SuboticaKOMENTARI

 1. Croat kaže:

  nagrada od 10000 hiljada eura onom ko nadje neisvrljanu fasadu u gradu. Ajd bolje napravite neku akciju za ciscenje fasada od grafita

 2. Anonimni kaže:

  Šteta što grafit koji ste ovde uslikali nije na platnu, već na garaži.

 3. avet kaže:

  Treba javiti АЛБИ-ju da dođe da nešto lepo nauči, da vidi kako se crtaju pravi grafiti na platnu, a da se ne napravi milionska šteta drugima na fasadi.
  Onih njegovih bezveznih žvrljotina i potpisa po zidovima u čitavom gradu još uvek u 2021-oj godini ima.
  Dečko je odrastao, ostariće, a jednog dana će svojim unucima kada ih bude vodio u šetnju da kaže, eto, vidite, to na zidu je pravio vaš deda nekada jako davno dok je još bio mlad i jako zelen.

 4. Anonimni kaže:

  Grafiteri ijeeee svirkanje po zgradama je zanimanje dosta nam je klovnova krecite nam fasade da ne gledamo vase skrabotine

 5. Sk€T kaže:

  Ja bih da se prijavim, treba samo da se javim na gmail onda?

OSTAVITE KOMENTAR

+ 3 = 12