Radnički i sudije, ipak jači

Bokseri Spartaka i beogradskog Radničkog, ukrstili su rukavice u Hali sportova. Favorit u ovom meču, Radnički, uspeo je da dođe do bodova uz dosta muke i pomoć sudija. U čak tri meča, Spartakovi bokseri su gubili iako je opšti utisak bio da su zaslužili da sudija u ringu digne njihovu ruku. Sve je to izazvalo buru nezadovoljstva kod brojne publike u hali.
Na kraju Spartak – Radnički 4 : 12
Slika
Rezultati – 56 kg: Vanja Bačić – Nikola Magovac 0:2 (7:8 na poene), 60 kg: Aleksandar Stipić – Bojan Saćipović 0:2 (predaja u trećoj rundi), 64 kg: Strahinja Kukić – Saša Janjić 0:2 (prekid u drugoj rundi) 69 kg: Zoran Tešin – Nersad Malićević 0:2 (7:10 na poene), 75 kg: Dragan Bakula – Nikola Jovanović 0:2 (1:7 na poene), 81 kg: Nemanja Uverić – Zoran Jašarević 2:0 (9:6 na poene), 91 kg: Miloš Srdić – Zoran Paunović 2:0 (prekid u prvoj rundi), 91+: Petar Mauković – Andrija Keković 0:2 (1:4 na poene).KOMENTARI

  1. djomla kaže:

    Posle vise godina zastoja i nepostojanja ekipnog prvenstva države, u Srbiji se jedva okupi 5 ekipa i umesto da promovisu boks i podignu ga na jedan visi nivo oni sudijskim odlukama teraju ljude iz Hale sportova.

    Samo jedan sport moze da se gleda a da se rezultat zna unapred…

OSTAVITE KOMENTAR

78 + = 81

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 7 + 15 ?
Please leave these two fields as-is: