Radovi kod Majšanskog mosta

Danas su počeli radovi na vađenju šina kod Majšanskog mosta.Gradonačelnik Subotice, Saša Vučinić je prilikom obilaska radova rekao da nakon vađenja, planirano je asfaltiranje kompletne raskrnice prema privremenom rešenju Zavoda za urbanizam. Predsednik SMZ "Željezničko naselje", Zoltan Terek kaže da oni čekaju deset godina da im se reši problem sa raskrsnicom kod Majšanskog mosta.
– Ovo nije problem samo naše mesne zajednice, nego i stanovnika "Graničara" i "Makove sedmice". Svi oni svakodnevno prolaze ovuda da bi otišli na posao. Moram da kažem da verujem da je početak rešavanja naših problema, jer na ovom potezu do sada su najviše stradali biciklisti, a nanete su i velike štete automobilima – objašnjava Terek.
Mesnoj zajednici “Željezničko naselje” kažu da asfaltiranjem raskrsnice kod Majšanskog mosta će se smanjiti broj saobraćajnih nezgoda. Do sada Gradonačelnik Subotice, Saša Vučinić prilikom obilaska radova je rekao da asfaltiranjem platoa će se uspostaviti kvalitetniji rešim saobraćaja, jer će se postaviti i nova vertikalna i horizontalna signalizacija, a biće zasađen i zeleni pojas. U Direkciji za izgradnju grada, mole građane da imaju strpljenja zbog usporene vožnje u tom delu grada i da koriste alternativne pravce. Saobraćaj se neće prekidati već će parcijalno biti zatvarani pojedini delovi raskrsnice. Vrednost radova je četiri miliona dinara, a kraj radova je planiran za 8.maj.KOMENTARI

 1. mateus kaže:

  zasto to grad placa kad je vlasnik sina privatna firma, ona treba da ih povadi

 2. coyote kaže:

  A taj vlasink ce promeniti sine, nikad! Odlican potez.

 3. djomla kaže:

  U svakom slučaju dobar potez Direkcije jer treba ljudima srediti saobracajnicu kojom svakodnevno prolaze.

 4. mateus kaže:

  4 miliona bez tendera – interesantno

 5. Markes kaže:

  4 miliona bez tendera – interesantno

  Ko da je to bitno, bitno je da se gradonačlnik slikao i davao izjave.

 6. mateus kaže:
  Markes napisao:

  4 miliona bez tendera – interesantno

  Ko da je to bitno, bitno je da se gradonačlnik slikao i davao izjave.

  to ni Mrkonjic ne bi uradio

OSTAVITE KOMENTAR

+ 61 = 67

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 8 + 13 ?
Please leave these two fields as-is: