Radovi na dečjem igralištu kod “Maksija”

Nakon što je nekoliko meseci dečje igralište u centru grada kod “Maksija” bilo bez većine sprava, danas tokom prepodneva počelo je postavljanje novih sprava.

Sredstva za obnovu ovog igrališta obezbeđena su kroz projekat „Obnova i poboljšanje bezbednosnih uslova dečijih igrališta“ –IPA 2014, između Ministarstva finsija, Sektora za ugovaranje i finasiranje programa iz sredstava Evropske unije, Ministarstva omladine i sporta i Grada Subotice, a na osnovu pomoći Evropske unije u okviru Instrumenata za pretpristupnu pomoć (IPA II) za period 2014-2020 godine.

Novo igralište biće postavljeno u okviru postojećeg na tartan podlozi na kome će biti postavljene dve ljuljaške, dve klackalice, dve njihalice, penjalica, tobogan, kućica, dve kante za otpad, četiri klupe , informativna tabla i još neke gumene sprave.
Radovi na obnovi igrališta bili su usporeni zbog vanredne situacije.

RTV Yu ecoKOMENTARI

 1. Pujdo kaže:

  Taman dobro za kraj raspusta… Haahhahah

 2. Toranj kaže:

  Jedva čekamo. Uvek je puno i deca nadju sebi zanimaciju i društvo. Najlepše igralište u gradu.

 3. Tole kaže:

  Opet nam Evropska unija gradi igralista, a ovi sto im je slogan “za nasu decu”, ni dinara da daju…

 4. Peđa kaže:

  Ovo ništa ne valja. Nije u secesijskom stilu.

 5. Ris kaže:

  Peđa, ironija na mestu. Svi smo odjednom postali umetnici, arhitekte, istoričari i stručni konsultanti za sve. Da se svako bavi sobom i obavlja poslove zašto je školovan, da zna gde je granica konstruktivne kritike i bezobrazluka, gde bi nam bio kraj.

 6. Vera kaže:

  Da li ce se ukloniti pesak, leglo zaraze?

OSTAVITE KOMENTAR